Η Mariah Carey γράφει μια νέα αυτοβιογραφία και θυμάται την Lady Diana

"Ήμασταν και οι δυο σαν εγκλωβισμένα ζώα φορώντας couture".

Η νέα αυτοβιογραφία της Mariah Carey, με τίτλο The Meaning of Mariah Carey, Δίνει μια εξονυχιστική ματιά στις στιγμές και τις αναμνήσεις που όρισαν τη ζωή και τη καριέρα της star. Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο που μεταξύ άλλων καταγράφει προσωπικές στιγμές με προσωπικότητες που την επηρέασαν περισσότερο, όπως η Πριγκίπισσα Diana.

Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, η πριγκίπισσα είχε μεγάλη επιρροή στη Carey. Ήταν ακόμα και η έμπνευση πίσω από το νυφικό δια χειρός Vera Wang, που φόρεσε η τραγουδίστρια στο γάμο της με τον Tommy Motorola το 1993. Όμως, η μέρα που συνάντησε την Diana σε ένα πάρτι το 1995 είναι η ανάμνηση που απασχόλησε περισσότερο.

Η Mariah Carey γράφει μια νέα αυτοβιογραφία και θυμάται την Lady Diana

Κατά το Billboard, η Carey γράφει για την φορά που συνάντησε την Diana σε ένα πάρτι μόδας στη Νέα Υόρκη και τον ρόλο που έπαιξε στην pop κουλτούρα, ενώ ταυτόχρονα σκέφτεται και τη δική της 25ετή πορεία.

"Είχε αυτό το βλέμμα- αυτό τον βαρετό τρόμο πως δεν είσαι ποτέ μόνη να καίει πίσω από τα μάτια της. Ήμασταν και οι δυο σαν εγκλωβισμένα ζώα φορώντας couture”, γράφει.

Η τραγουδίστρια αναλύει πως το να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής έχει αλλάξει από το κυνήγι των παπαράτσι τη δεκαετία του '90 μέχρι την ευκολία πρόσβασης μέσω των σημερινών social media.

Ωστόσο, η Carey προσθέτει πως τα social media έχουν και τη θετική τους πλευρά, καθώς είναι μια πλατφόρμα όπου οι φανατικοί θαυμαστές συναντιούνται και υπερασπίζονται τα είδωλά τους. Είναι αυτή η στήριξη που η τραγουδίστρια πιστεύει πως θα έκανε τη Diana να νιώθει λιγότερο μόνη.

"Στα social media οι θαυμαστές μας μπορούν να μας υπερασπιστούν, να στηρίξουν τα επιχειρήματά μας και να δημιουργήσουν ένα τόσο δυνατό μέτωπο που κανένας σχολιαστής και παπράτσι δεν θα μπορούσε να συναγωνιστεί”, γράφει. "Εμείς είμαστε τα media. Μακάρι η Πριγκίπισσα Di να είχε ζήσει για να έχει Instagram ή Twitter. Μακάρι να είχε ζήσει ώστε να δει τον κόσμο να γίνεται τα μέσα ενημέρωσης”.