30 χρόνια Beverly Hills 90210 | Οι πρωταγωνιστές της σειράς μοιράζονται αδημοσίευτες φωτογραφίες

Και θυμόμαστε το debate: Ντίλαν ή Μπράντον; Κέλι ή Μπρέντα;

Ήταν 4 Οκτωβρίου 1990 όταν προβλήθηκε στο κανάλι FOX στις ΗΠΑ το πρώτο επεισόδιο της σειράς του Darren Star και του Aaron Spelling με τίτλο Beverly Hills 90210. Οι ιστορίες μιας παρέας εφήβων από μια από τις πιο λαμπερές περιοχές του Λος Άντζελες (με ταχυδρομικό κώδικα 90210) κέρδισαν αμέσως τις καρδιές των συνομηλίκων τους και τα debate της εποχής ήταν ίδια σε όλο τον κόσμο: Ντίλαν ή Μπράντον; Κέλι ή Μπρέντα;

Η φιλία, οι έρωτες, οι σχέσεις με τους γονείς τους, αλλά και θέματα που παρουσιάζονταν για πρώτη ίσως φορά με τόσο άμεσο τρόπο σε μια νεανική σειρά, όπως το σεξ, η ομοφοβία, η χρήση ναρκωτικών, ο αλκοολισμός, η ενδοοικογενειακή βία, οι διατροφικές διαταραχές, το AIDS και πολλά άλλα κράτησαν τους φανατικούς φαν της σειράς κολλημένους  στις οθόνες για δέκα ολόκληρες σεζόν. Το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε στις 17 Μαΐου 2000. Πριν από ένα χρόνο προβλήθηκε ένα rebοot της σειράς, με 6 επεισόδια και τους ίδιους ήρωες στη σημερινή ηλικία τους, το οποίο όμως δεν είχε την επιτυχία που ήλπιζαν οι παραγωγοί ότι θα είχε.  

Τώρα, οι πρωταγωνιστές της σειράς (εκτός, φυσικά, από τον Luke Perry που έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2019) θυμούνται τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας τους αλλά και τη φιλία που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους κατά τα γυρίσματα της σειράς:

Tori Spelling

"Aγαπώ τις αδερφές και τους αδερφούς μου από το 90210 που έγιναν η οικογένειά μου. Θα σας αγαπώ για πάντα!... Επίσης, αγαπώ τους φαν που έκαναν αυτή τη σειρά να γράψει τηλεοπτική ιστορία. Μεγαλώσατε μαζί μας. Μας πιστέψατε. Μας υποστηρίξατε. Μας αγαπήσατε. Μας επευφημήσατε. Η καρδιά σας έσπασε όταν έσπαγε η δική μας. Πιστέψατε τις στιλιστικές επιλογές μας. Πιστέψατε τις φιλίες μας. Πιστέψατε με όλη την καρδιά σας στους Brandon, Brenda, Kelly, Dylan, Steve, Andrea, David και Donna. Και σε όλους τους άλλους χαρακτήρες που εμφανίστηκαν σ’ αυτόν τον ταχυδρομικό κώδικα. Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη σε εσάς…

Με την αφορμή της 30η επετείου η Tori Spelling ανακοίνωσε επίσης ότι μαζί με την Jennie Garth ετοίμασαν ένα podcast για το Beverly Hills, 90210, όπου θα αποκαλύψουν ανέκδοτες σκηνές που εκτυλίχτηκαν στα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς.

Jennie Garth

"Μοιάζει σαν χτες. Χαρούμενη 30η επέτειο στην 90210 οικογένειά μου και τους απίθανους ανθρώπους που συνέβαλαν στο να γίνει αυτή η σειρά τηλεοπτική ιστορία. Και κυρίως σε όλους τους υπέροχους φαν, Σας αγαπώ όλους.

Βrian Αustin Green

Πριν από 30 χρόνια, ο David Silver συστήθηκε στον κόσμο. Είναι τρελό πώς περνάει ο χρόνος J). Ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια…"

Πηγή: madamefigaro.gr