Emily in Paris | Ποιος είναι ο Lucas Bravo που υποδύεται τον chef στη σειρά του Netflix

Spoiler alert: Ο ηθοποιός δηλώνει single.

Ως Gabriel στη σειρά Emily in Paris, η αισθηματική ζωή του Lucas Bravo φαίνεται μπερδεμένη, καθώς ο σεφ βρίσκεται ανάμεσα στην σύντροφό του Camille και την πρωταγωνίστρια Emily. Στην πραγματική ζωή όμως, ο Lucas αποκάλυψε πρόσφατα ότι είναι single.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εάν αναρωτιέστε εάν θα συνδεόταν ερωτικά με συμπρωταγωνίστριά του, ο ηθοποιός είναι εναντίον αυτού. "Μόλις βρισκόμαστε στο σετ, είναι ένας επαγγελματικός χώρος και θέλω να παραμείνει έτσι. Θέλω να πω, δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί, αλλά πραγματικά προσπαθώ όσο το δυνατόν περισσότερο να επικεντρωθώ στην ιστορία που πρέπει να πούμε, στο show και τον χαρακτήρα "είπε ο Lucas στο Glamour. Όσο για το αν θα έβγαινε ραντεβού με θαυμάστρια, η απάντησή του σε αυτό φαίνεται πολλά υποσχόμενη. "Δεν έχω πραγματικά θαυμαστές, οπότε δεν ξέρω" είχε δηλώσει ο ηθοποιός, αν και μετά από την προβολή του Emily in Paris, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει. "Αυτή είναι μια ερώτηση που ίσως θα απαντήσω κάποια άλλη στιγμή", είπε στην ίδια συνέντευξη.

🧡🌈

A post shared by L U C A S 🪐 B R A V O (@lucasnbravo) on

Πριν εμφανιστεί στην ήδη δημοφιλή σειρά του Netflix, ο 32χρονος ηθοποιός έπαιζε κυρίως σε γαλλόφωνες ταινίες και σειρές. Σύντομα όμως, θα συμπεριλάβει στο βιογραφικό του και διεθνή project καθώς συμμετέχει στην επερχόμενη ταινία Mrs. Harris Goes to Paris.

Η σχέση του με τη μαγειρική υπάρχει κι εκτός οθόνης, καθώς ο ηθοποιός έχει εργαστεί ως sous-chef. "Ήμουν σεφ σε ένα εστιατόριο πριν από λίγα χρόνια. Όταν πήρα για πρώτη φορά το σενάριο, ήμουν σαν," Ω, ουάου, αυτό είναι σίγουρα για μένα, σίγουρα πρόκειται να χρησιμοποιήσω αυτές τις δεξιότητες" είχε δηλώσει στο Manny the Movie Guy. "Και έτσι με έβαλαν να μαγειρέψω τις ομελέτες που είχα φτιάξει για την Έμιλι στη σειρά".

Vanille 🍦 Fraise .

A post shared by L U C A S 🪐 B R A V O (@lucasnbravo) on

Εκτός από την υποκριτική, ο Lucas ασχολείται και με το modelling. Αυτή την περίοδο έχει συμβόλαιο με τα πρακτορεία Tribe Management και Viva Model Management, ενώ έχει υπάρξει επίσης μοντέλο της Chanel με την Ellie Bamber.

Ο ηθοποιός/μοντέλο/μάγειρας αγαπάει τη φύση και μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε από το Παρίσι στο Fountainebleau, μία μικρή πόλη στην εξοχή, που αποκαλούσε "το δάσος".