Emily in Paris | Θα υπάρξει δεύτερη σεζόν;

Η σειρά τελείωσε αφήνοντας μια αίσθηση "to be continued" ή είναι μόνο η ιδέα μας;

Είτε σας άρεσε πολύ είτε όχι, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι η νέα σειρά του Netflix Emily in Paris αποτελεί ένα πεντάωρο χαλαρωτικό διάλειμμα από την πανδημία, το στρες και την καθημερινότητά σας. Και τώρα που το είδαμε, η ερώτηση είναι μία: θα υπάρξει συνέχεια ή όχι; Φαίνεται πως οι δημιουργοί της περίμεναν πρώτα να δουν τον αντίκτυπο που θα έχει η προβολή των 10 πρώτων επεισοδίων για να αποφασίσουν εάν θα ετοιμάσουν και δεύτερο κύκλο –πάντως στην Ελλάδα δεν τους απογοητεύσαμε, αφού η σειρά είναι Νο1 στο εγχώριο Top10 του Netflix.

"Τίποτα δεν θα με ευχαριστούσε περισσότερο από το να πάω πάλι στο Παρίσι για να κάνουμε έναν νέο κύκλο", είχε πει σε συνέντευξή της στο Vanity Fair πριν από ένα μήνα η πρωταγωνίστρια και παραγωγός του Emily in Paris, Lily Collins, προσθέτοντας ότι το Netflix ήθελε να γίνει η πρεμιέρα του πρώτου στις 2 Οκτωβρίου για να συζητήσουν εάν θα υπάρξει συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψε όμως επίσης ότι η αμερικάνικη εταιρεία παραγωγής, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Παρίσι, βρήκε πολλές ιδέες για το πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί το σενάριο και η ιστορία της Emily. Εξάλλου, και οι ίδιοι βρέθηκαν σε μια παρόμοια κατάσταση με την κεντρική ηρωίδα: έπρεπε να προσαρμοστούν σε μια ξένη χώρα και να συνεργαστούν με συναδέλφους τους που έχουν εντελώς διαφορετική κουλτούρα.

"Υπήρξαν πολλές καταστάσεις που είπαμε "αυτό σημείωσέ το, να το βάλουμε στο δεύτερο κύκλο", λέει η Collins. "Επίσης, αναρωτιόμασταν συνέχεια τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η Emily. Μήπως να φύγει στο εξωτερικό; Να πάρει το τρένο και να πάει στο Βέλγιο ή στο Λονδίνο; Γιατί όταν είσαι στο Παρίσι είναι πολύ εύκολο να ταξιδέψεις σε άλλη χώρα".

Ωστόσο, ακόμα κι αν η Emily μείνει στο Παρίσι –όπως άλλωστε προβλέπει ο τίτλος της σειράς- "υπάρχουν ακόμα πάρα πολλά σημεία της πόλης να εξερευνήσει, πολλές ακόμα εμπειρίες να ζήσει", διαβεβαιώνει η Lily Collins.

Σε άλλη συνέντευξη, ο δημιουργός της σειράς Darren Star άφησε να διαφανεί και το δικό του πράσινο φως για τη δημιουργία ενός επόμενου κύκλου. "Έχουμε πάρα πολλούς ενδιαφέροντες χαρακτήρες", είπε. "Θα μου άρεσε να εξερευνήσουμε περισσότερο τους συμπρωταγωνιστές, όπως η Philippine Leroy-Beaulieu, που υποδύεται τη Σιλβί, το αφεντικό της Emily. Έχουμε μόνο ξύσει την επιφάνεια της προσωπικότητάς της, αλλά έχω πολλές σκέψεις για το τι άλλο θα μπορούσε να ειπωθεί για εκείνη, και γενικά υπάρχουν πολλές ιστορίες να πούμε ακόμα. Ως Αμερικανός δεν πιστεύω ότι θα ένιωθα σαν στο σπίτι μου στο Παρίσι. Έχουμε πολλές επιλογές ως προς το πού θα οδηγήσουμε την ιστορία σε έναν δεύτερο κύκλο".

Πάντως, ανεξάρτητα με το αν οι περιπέτειες της Emily στο Παρίσι θα συνεχιστούν ή όχι, η Star εξέφρασε την ελπίδα του το τηλεοπτικό κοινό να βρει στη σειρά λίγη χαλάρωση. "Ελπίζω ότι ο κόσμος θα νιώσει ότι είναι μια χαρούμενη, φωτεινή σειρά", δήλωσε. "Κι από αυτή την άποψη, ταιριάζει πολύ στη συγκεκριμένη συγκυρία. Δημιουργήθηκε για να διασκεδάσει κι η ελπίδα μου είναι ότι ο κόσμος θα μπορέσει να τη χρησιμοποιήσει σαν μια ευχάριστη απόδραση".

Πηγή: madamefigaro.gr