Η Eva Mendes προτιμά να μένει σπίτι με τον Ryan Gosling

Η ηθοποιός απολαμβάνει την οικογενειακή θαλπωρή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Eva Mendes είναι σπιτόγατα και δεν το κρύβει. Πριν λίγες ημέρες, η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της που τη δείχνει να τρέχει στην παραλία. "Πήγα για τρέξιμο στην παραλία σήμερα το πρωί”, έγραψε και μετά πρόσθεσε, "Όχι δεν πήγα. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από 15 χρόνια. Δεν έχω δει παραλία φέτος. Δεν έχω πάει για τρέξιμο φέτος”.

Ένας follower που απάντησε στο post της, ανέφερε τον σύζυγο της Ryan Gosling. "Πρέπει να πεις στον Ryan να σε βγάζει έξω περισσότερο”.

Ωστόσο η Mendes απάντησε αμέσως, "Όχι, ευχαριστώ. Είμαι καλά. Προτιμώ να είμαι σπίτι με τον άντρα μου παρά οπουδήποτε αλλού στον κόσμο”.

Η Mendes και ο Gosling είναι από τα ζευγάρια του Χόλιγουντ που βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρά το γεγονός πως είναι μαζί πάνω από δέκα χρόνια και έχουν πλέον δυο παιδιά, σπάνια πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Σε συνέντευξη της στο E!News τον περασμένο Νοέμβριο, η Mendes άφησε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας ανάμεσα στην ίδια και τον σύντροφό της. "Θέλω πολύ να ξαναδουλέψω με τον Ryan. Πέρασα πολύ καλά στο πλατό όταν εκείνος σκηνοθετούσε”.