Η Kristen Stewart μιλάει για τον ρόλο της στην ταινία Spencer

"Είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που είμαι τόσο ενθουσιασμένη για έναν ρόλο".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kristen Stewart γνωρίζει πολύ καλά πως ο ο ρόλος της στην επερχόμενη ταινία Spencer, όπου υποδύεται την πριγκίπισσα Diana είναι ο πλέον πολυσυζητημένος της καριέρας της.

Η ηθοποιός μίλησε για την προετοιμασία που κάνει, αποκαλύπτοντας πώς παρόλο που τα γυρίσματα ξεκινούν τον Ιανουάριο, έχει ήδη διαβάσει αρκετά βιβλία για τη ζωή της Diana.

"Όσον αφορά την έρευνα, έχω ήδη διαβάσει δυο βιογραφίες της και θα έχω ερευνήσει ό,τι υλικό υπάρχει πριν ξεκινήσω τα γυρίσματα” είπε η Stewart. "Πρόκειται για μια από τις πιο τραγικές ιστορίες και δεν θέλω απλά να υποδυθώ τη Diana- θέλω να καταλάβω το πόσο απλή ήταν. Είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που είμαι τόσο ενθουσιασμένη για έναν ρόλο”.

Η Kristen Stewart μιλάει για τον ρόλο της στην ταινία Spencer

Η Stewart αποκάλυψε επίσης πως είναι αποφασισμένη να τελειοποιήσει την προφορά της ώστε να είναι πανομοιότυπη με εκείνη της πριγκίπισσας και πως κάνει μαθήματα ώστε να το καταφέρει.

"Η προφορά είναι αυτή που με φοβίζει περισσότερο γιατί ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά αυτή τη φωνή. Ήδη το δουλεύω με τον δάσκαλο μου”.

Η ταινία Spencer αφορά ένα σαββατοκύριακο τη δεκαετία του '90 όπου η Diana πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο και να ΄δραπετεύσει' από τη βασιλική οικογένεια.

"Ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισε τον χαρακτήρα ήταν κάτι πολύ ωραίο να το βλέπει κανείς”, είχε πει ο σκηνοθέτης του Spencer, Pablo Larraín τον περασμένο Ιούνιο. "Νομίζω πως θα κάνει κάτι εκπληκτικό και ενδιαφέρον ταυτόχρονα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που την έχουμε, είναι πολύ αφοσιωμένη”.