Η Irina Shayk και ο Bradley Cooper ξανά "μαζί"

"Δύο υπέροχοι άνθρωποι, δεν είναι απαραίτητο πως κάνουν ένα καλό ζευγάρι".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk είχαν ένα απρόσμενο reunion στο after-party των βραβείων BAFTA πριν από μερικές μέρες. Οι πρώην σύζυγοι, που χώρισαν τον περασμένο Ιούνιο, πόζαραν μαζί για μία φωτογραφία κατά τη διάρκεια ενός event που διοργάνωσε το brand Tiffany & Co.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά το χωρισμό τους, η Shayk και ο Cooper έχουν διατηρήσει φιλικές σχέσεις, μεγαλώνοντας μαζί τη 2χρονη κόρη τους, Lea De Seine Shayk Cooper. Το διάσημο μοντέλο από τη Ρωσία μίλησε πρόσφατα για το πώς βιώνει το χωρισμό. "Πιστεύω πως σε όλες τις καλές σχέσεις, βγαίνει ο καλός και ο κακός εαυτός σου - είναι απλά η φύση του ανθρώπου. Δύο υπέροχοι άνθρωποι δεν είναι απαραίτητο να κάνουν ένα καλό ζευγάρι", είπε. "Θεωρώ πως ήμασταν πολύ τυχεροί που είχαμε ο ένας τον άλλον", συνέχισε. "Η ζωή χωρίς τον B είναι κάτι το καινούριο". 

Η Shayk δεν αποκλείει την πιθανότητα να παντρευτεί ξανά στο μέλλον. "Αν πιστεύω στο γάμο; Φυσικά και πιστεύω", είχε πει στο αμερικάνικο Harper's Bazaar πέρυσι. "Δεν είμαι ο τύπου του ανθρώπου που είναι κατά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ