Η Tracee Ellis Ross μοιράζεται τις σκέψεις της ως ευτυχισμένη single

"Έμαθα να έχω μία παραγωγική σχέση με τη μοναξιά".

Σε μια συνέντευξή της με το Shape, η Tracee Ellis Ross μοιράστηκε μερικές σκέψεις για το πώς μπορεί κανείς να καλλιεργήσει μία "παραγωγική σχέση με τη μοναξιά".

Αναφερόμενη στις σχέσεις, η Ross είπε, "Οι άνθρωποι μπορούν να είναι σε υπέροχες σχέσεις, αλλά να μην μπορούν πραγματικά να αποκομίσουν τη χαρά αυτής της σύνδεσης. Επειδή μπορείτε να έχετε όλα τα καλά πράγματα, αλλά αν δεν ξέρετε πώς να είστε μαζί, δεν έχει σημασία. Συνειδητοποιώ ότι κρατάω την ιδέα της ολότητας με μεγάλο σεβασμό, γιατί ο στόχος μου είναι να έχω μια εμπειρία με τον εαυτό μου που να με ολοκληρώνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ross επιβεβαίωσε επίσης ότι είναι "ευτυχισμένη single", αλλά ότι δεν θα προσπερνούσε κάτι καλό. "Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ανοιχτή και ότι δεν θέλω μια σχέση. Αλλά με την υπέροχη και ισχυρή εμπειρία ως single, έμαθα να έχω μία παραγωγική σχέση με τη μοναξιά και μια έντονα ζουμερή σχέση με τη χαρούμενη μοναξιά μου - πραγματικά απολαμβάνω τη συντροφιά μου".

Τι είδους πράγματα κάνει λοιπόν για να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό της; "Για παράδειγμα, ένα από τα πράγματα που μου άρεσε να κάνω προ-πανδημίας είναι να φορέσω κάτι χαριτωμένο και να πάω για δείπνο, να απολαύσω ένα γεύμα και ένα ποτήρι κρασί. Λοιπόν, δεν μπορώ να το κάνω αυτό", είπε. "Αλλά ξέρεις τι; Μπορώ να το κάνω στο σπίτι. Φτιάχνω ένα όμορφο πιάτο. Το στήνω και έχω ένα υπέροχο γεύμα. Φτιάχνω το κρεβάτι μου κάθε πρωί. Ένα από τα υπέροχα πράγματα που ανακαλύπτω είναι πώς νοιάζομαι για μένα και με ποιον τρόπο μπορώ να αγαπώ ενεργά τον εαυτό μου. Και πιστεύω ότι η αγάπη είναι μια ενέργεια: Παίρνεις πίσω αυτό που δίνεις".