Ο Lenny Kravitz λέει ότι μπορεί να συζητάει "για οτιδήποτε " με την Zoë

Ο ροκ σταρ μίλησε πρόσφατα για το πώς αυτός και η κόρη του έχουν έρθει πιο κοντά με το πέρασμα των χρόνων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πιο κοντά από ποτέ είναι ο Lenny Kravitz και η κόρη του, η ηθοποιός Zoë Kravitz. Σε μια νέα συνέντευξη με το περιοδικό People, ο ροκ σταρ αποκάλυψε ότι ο στενός δεσμός που είχε η μητέρα και ο παππούς του επηρέασε τη φιλία που κατάφερε τελικά να δημιουργήσει με τη δική του κόρη.

"Η Zoë και εγώ έχουμε έναν πολύ ανοιχτό διάλογο. Μπορούμε να μιλήσουμε για οτιδήποτε" δήλωσε ο Kravitz. "Η μητέρα και ο παππούς μου είχαν μια πολύ στενή σχέση - στο σημείο που, ως έφηβος, νόμιζα ότι ήταν γελοίο. Αγαπούσαν κι εκτιμούσαν ο ένας τον άλλον. Έτσι, όταν βλέπω τη σχέση μου με την κόρη μου, αντικατοπτρίζεται αυτή που είχε η μητέρα μου με τον παππού μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο".

Ο Lenny εξέφρασε την υπερηφάνεια του που βλέπει την κόρη του να διαγράφει μια επιτυχημένη καριέρα ως μουσικός και ηθοποιός με τους δικούς της όρους. Η Zoë πρωταγωνίστησε σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως το Big Little Lies του HBO και το reboot του High Fidelity. Η επόμενη σημαντική στιγμή της στη μεγάλη οθόνη θα είναι ο ρόλος της ως Catwoman στο Batman του Matt Reeves μαζί με τον Robert Pattinson.

"Πραγματικά τα κατάφερε μόνη της" είπε ο τραγουδιστής αναφερόμενος στην καριέρα της κόρης του. "Στο σχολείο δεν έλεγε ποτέ ποιοι ήταν οι γονείς της. Με έβαζε να την πάρω ένα τετράγωνο. Μερικά παιδιά μπορεί να το είχαν χρησιμοποιήσει προς όφελός τους, αλλά δεν ήταν στο στυλ της. Έκανε μια καταπληκτική δουλειά. Ξέρω ότι η μητέρα μου είναι πολύ περήφανη για αυτήν - όχι μόνο για τα επιτεύγματά της, αλλά για τη συμπεριφορά της, τη στάση της, τον τρόπο που έκανε αυτό που έκανε και το είδος του ανθρώπου που είναι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ