Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε την πρώτη της δημόσια έξοδο

Ο πρίγκιπας William συνόδευσε τη γιαγιά του στην επίσημη έξοδό της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε στις βασιλικές της υποχρεώσεις. Η 94χρονη μονάρχης πραγματοποίησε βγήκε για πρώτη φορά εκτός της βασιλικής της κατοικίας μετά από την έναρξη της πανδημίας.

Η βασίλισσα επισκέφθηκε μαζί με τον εγγονό της, πρίγκιπα William, το Defence Science and Technology Laboratory κοντά στο Σαλίσμπερυ για το επίσημα άνοιγμα του Κέντρου Ανάλυσης. Για την πρώτη της δημόσια έξοδο, η βασίλισσα συνδύασε παλτό και καπέλο σε παστέλ απόχρωση, μαύρα γάντια και δερμάτινη τσάντα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε την πρώτη της δημόσια έξοδο

Παρόλο που η βασίλισσα παρέμεινε ως επί το πλείστον μακριά από τα κοινά, λόγω των περιορισμών της καραντίνας, έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μερικές εμφανίσεις. Εκτός από τη σημερινή επίσκεψη στο κέντρο, η μονάρχης τίμησε το καλοκαίρι τον καπετάνιο Tom Moore για τις τεράστιες προσπάθειές του για την ανακούφιση των κοινοτήτων από τον COVID-19, σε μια επίσημη τελετή. Και, φυσικά, η βασίλισσα ήταν επίτιμη προσκεκλημένη στο γάμο της εγγονής της, πριγκίπισσας Beatrice με τον Edoardo Mapelli Mozzi. Και οι δύο εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Windsor Castle.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ