Η Emily Ratajkowski θα εκδώσει βιβλίο με δοκίμιά της

Θα έχει τίτλο "My Body" και θα αναφέρεται στο τι σημαίνει να είσαι γυναίκα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το top model Emily Ratajkowski μέσα από μια ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram ενημέρωσε τους followers της ότι σύντομα πρόκειται να εκδοθεί το βιβλίο της, με τίτλο "My Body”.

"Mε ενθουσιασμό και ταπεινότητα ανακοινώνω ότι το βιβλίο μου "My Body" θα εκδοθεί από την Metropolitan Books", έγραψε. "Είναι σουρεαλιστικό το ότι συνεργάζομαι με έναν εκδοτικό οίκο που έχει δημοσιεύσει τόσους συγγραφείς που θαυμάζω ((Noam Chomsky! Edward Snowden!). Τώρα είναι η ώρα να πιάσω δουλειά".

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Metropolitan Books πρόκειται για μια συλλογή από δοκίμια "για τη σημασία του να είσαι γυναίκα, για το πώς οι άντρες αντιμετωπίζουν τις γυναίκες και τους λόγους που εκείνες το επιτρέπουν".

Η εκδότρια Sara Bershtel που συνεργάζεται με τη Metropolitan Books εξήρε την ειλικρίνεια των κειμένων της Ratajkowski. "Δεν με ξαφνιάζει το ότι η ίδια θεωρεί τον εαυτό της συγγραφέα πρώτα από όλα" δήλωσε στο Associated Press. "Θαυμάζω το πόσο ειλικρινής είναι, την πολιτική σκέψη της και το γεγονός ότι δεν φοβάται –θα είναι κάτι πολύ δυνατό!".

Δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο ασχολείται με το γράψιμο. Πριν από ένα μήνα περίπου, είχε γράψει ένα κείμενο για το New York Magazine σχετικά με την εικόνα, την ισχύ και την παρενόχληση που βίωσε δουλεύοντας ως μοντέλο, με τίτλο  'Buying Myself Back'.