Ο Adam Brody θεωρεί "αξιοσημείωτο" το κοινό παρελθόν του με τη Leighton Meester

Και οι δύο υπήρξαν πρωταγωνιστές σε δημοφιλείς εφηβικές σειρές.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Seth Cohen και η Blair Waldorf ζουν ευτυχισμένοι μαζί. Η Queen B του Upper East Side ερωτεύτηκε το αστείο και γοητευτικό αγόρι του Newport Beach και όλα πήγαν καλά. Τώρα ο Adam Brody συζητά πόσο "αξιοσημείωτο" είναι να μοιράζεται αυτόν τον "κοινό δεσμό" με τη σύζυγό του Leighton Meester.

"Υπάρχουν πολλές ομοιότητες εδώ", είπε στο People, προσθέτοντας ότι είναι "όλες καλές". "Είναι ωραίο να μπορείς να έχεις μια τόσο συγκεκριμένη, μοναδική εμπειρία [από κοινού]. Το να έχεις μια τέτοια εμπειρία και στη συνέχεια να την έχει και ο σύντροφός σου ... είναι αρκετά αξιοσημείωτο".

Επιπλέον, έχουν παραδεχτεί ότι "περιστασιακά" γελούν για την παρόμοια ιστορία τους. "Ναι, ίσως περιστασιακά. Ίσως, όχι με τον ίδιο τρόπο" είχε πει η Leighton στο Entertainment Tonight"Μία φορά το χρόνο έχουμε τη μέρα του Seth και της Blair, όπου ντυνόμαστε. Είναι αρκετά αστείο" είχε σχολιάσει ο σύζυγός της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Leighton είχε προσθέσει: "Δεν μας ενθουσιάζει, νομίζω, γιατί είμαστε απλώς άνθρωποι", προσθέτοντας, "αλλά είναι συναρπαστικό για εμάς επειδή είναι συναρπαστικό για εσάς. Είναι cool".

Είναι σαφές ότι η σχέση τους ευδοκιμεί, καθώς μόλις υποδέχτηκαν το δεύτερο μωρό τους. Οι δύο ηθοποιοί κρατούν συνήθως την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά σύμφωνα με τη Sun, ο Adam είχε μοιραστεί με τους θαυμαστές του τα νέα για το δεύτερο παιδί τους.