Όταν ο πρίγκιπας Harry έκανε φάρσα στην βασίλισσα Ελισάβετ

Το αστείο περιστατικό που μοιράστηκε ο βασιλικός συγγραφέας Bryan Kozlowski.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry φημίζεται για το χιούμορ του και ένα νέο βιβλίο για τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας επιβεβαιώνεται ακριβώς αυτό. Πιο συγκεκριμένα, στο βιβλίο "Long Live the Queen! 13 Rules for Living from Britain's Longest Reigning Monarch" ο συγγραφέας Bryan Kozlowski αποκάλυψε μία φάρσα του 36χρονου πρίγκιπα στη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ.

Περιγράφει λοιπόν ένα περιστατικό στο οποίο ο πρίγκιπας Harry άλλαξε το μήνυμα του τηλεφωνητή στο προσωπικό τηλέφωνο της βασίλισσας Ελισάβετ. Σύμφωνα με τον Kozlowski όταν η βασίλισσα ζήτησε τη βοήθεια του εγγονού της ώστε να μάθει το κινητό της εκείνος βρήκε την ευκαιρία να ηχογραφήσει ένα αστείο μήνυμα: "Εδώ Liz! Με συγχωρείτε αλλά αυτή τη στιγμή απουσιάζω από τον θρόνο. Για να συνδεθείτε με τον Φίλιππο, πιέστε ένα. Για τον Κάρολο, πιέστε δύο. Για τα corgis, πιέστε τρία.", γράφει χαρακτηριστικά ο Kozlowski  στο βιβλίο του.

Αν και ο Kozlowski δεν αποκάλυψε την αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ είναι σχεδόν σίγουρο πως θα γέλασε με την φάρσα του αγαπημένου της εγγονού.

Πηγή: madamefigaro.gr