Jennifer Lopez | Η τσάντα της "μεταφέρει" ένα σημαντικό μήνυμα

Το φθινοπωρινό casual look της διάσημης τραγουδίστριας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγο πριν την κορύφωση των αμερικανικών εκλογών, με την προσφυγή στις κάλπες, πολλοί Αμερικανοί ψηφοφόροι έχουν αρχίσει να στέλνουν ήδη την ψήφο τους. Ανάμεσά τους και πολλοί διάσημοι, που ταυτόχρονα επιχειρούν να περάσουν το μήνυμα "Ψηφίστε"- με κάθε τρόπο - στους συμπολίτες τους. Μία απ' αυτούς, και η Jennifer Lopez. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H διάσημη Λατίνα σταρ, λοιπόν, έκανε το καθήκον της στέλνοντας την ψήφο της και το μήνυμά της μέσω social media, το οποίο αναφέρει τα εξής: "Αυτές οι εκλογές είναι πολύ σημαντικές. Δεν αφορούν απλά την πολιτική... έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα της χώρας μας. Έχουν να κάνουν με την αξιοπρέπεια και με το να κάνεις ό,τι είναι σωστό για τους ανθρώπους".

Η Lopez, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Μετά την ψήφο της πήγε για ποδήλατο με τα δίδυμα παιδιά της, την Emme και τον Max, κουβαλώντας μαζί της μια κομψή τσάντα που έγραφε επάνω "Vote". Η tote τσάντα της ανήκει στη συλλογή Coach και "έδενε" κομψά με το casual outfit της στο οποίο είχε συνδυάσει ένα λευκό oversized πουλόβερ με μαύρο κολάν και sneakers. 

Στο tweet που συνόδευε τις φωτογραφίες έγραψε: "Το να ψηφίζεις είναι πάντα της μόδας". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ