Η Kim Kardashian έγινε 40 και η οικογένειά της διοργάνωσε ένα επικό πάρτι

"Το μόνο που μπορώ να πω είναι WOW!" σχολίασε η ιδρύτρια της KKW Beauty.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kim Kardashian West έγινε 40 ετών και η οικογένειά της οργάνωσε ένα επικό πάρτι για να γιορτάσει. Η ιδρύτρια της KKW Beauty μοιράστηκε στα social media, φωτογραφίες από την απίστευτη διοργάνωση, όπου συγκεντρώθηκαν όλα τα πάρτι γενεθλίων της όλα αυτά τα χρόνια.

Από το σβήσιμο των κεριών σε μια τούρτα Sweet Sixteen μέχρι την αναδρομή σε πάρτι γενεθλίων από το παρελθόν - μέσω βίντεο, η 40χρονη Kim γιόρτασε στο έπακρο τη μέχρι τώρα ζωής της. Παρούσες ήταν όλες οι αδελφές της, από την Kylie και Kendall Jenner μέχρι την Khloé και Kourtney Kardashian. 

"Το μόνο που μπορώ να πω είναι WOW! Η μαμά μου και οι αδερφές μου μού έκαναν το πιο επικό πάρτι έκπληξη που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Το δείξαμε στο E, έτσι μπορείτε να δείτε τα παρασκήνια" έγραψε η Kim, ενώ μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από τα γενέθλιά της.  Οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να ποζάρουν δίπλα στη φιγούρα της Kim K. Εν τω μεταξύ, η πραγματική Kim έδειχνε εντυπωσιακή με ένα χρυσό μίνι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι πέδιλα René Caovilla.

"Ξέρετε ότι είμαι συναισθηματικό άτομο και αυτό το πάρτι ήταν το πιο ξεχωριστό", συνέχισε. "Δημιούργησαν εκ νέου τα καλύτερα γενέθλιά μου καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής μου. Ξαναδημιούργησαν το πάρτι, τα ίδια μπαλόνια, την ίδια τούρτα, τα πάντα!" πρόσθεσε η Kim.