Το cast του Hocus Pocus ξανά μαζί για τις αμερικανικές εκλογές

Bette Midler, Kathy Najimy και Sarah Jessica Parker ξανά μαζί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγες ημέρες πριν το Halloween, οι αδερφές Sanderson ενώνουν τις δυνάμεις τους και επικεντρώνονται στις επικείμενες προεδρικές εκλογές. Στο πλαίσιο της μη κομματικής εκστρατείας I Am a Voter, η Bette Midler, η Kathy Najimy και η Sarah Jessica Parker είχαν μια Hocus Pocus εικονική επανένωση. Κατά τη διάρκεια της virtual συνάντησής τους, η Midler και οι κινηματογραφικές αδερφές της συζήτησαν τη σημασία της δημιουργίας ενός σχεδίου ψηφοφορίας πριν από την Ημέρα των Εκλογών. 

"Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το δικαίωμα της ψήφου", είπε η Midler. "Οι άνθρωποι αγωνίστηκαν και πέθαναν για το δικαίωμα της ψήφου .... Πάνω από 100 εκατομμύρια άτομα που είχαν δικαίωμα ψήφου την τελευταία φορά δεν ψήφισαν". Η Parker μίλησε επίσης για τα απογοητευτικά στατιστικά στοιχεία προσθέτοντας ότι λιγότερο από το ένα τρίτο των επιλέξιμων νέων ψηφοφόρων ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές. Προκειμένου να αυξηθεί η προσέλευση των ψηφοφόρων φέτος, το τρίο ενθάρρυνε όλους να ελέγξουν την κατάσταση εγγραφής τους, να κάνουν την έρευνά τους για το πώς να ψηφίσουν στην πολιτεία τους και να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί στις 3 Νοεμβρίου.

Οι αδερφές Sanderson επικαλέστηκαν επίσης τις μαγικές τους δυνάμεις και συγχρονίστηκαν για να κάνουν ένα ξόρκι σε όποιον παρακολουθεί, με την ελπίδα να πείσουν το κοινό να ψηφίσει. "Ελπίζουμε ότι όλοι θα πέσουν κάτω από το ξόρκι και θα ψηφίσουν!"