Ο Brad Pitt σε ρόλο αφηγητή στην καμπάνια του Joe Biden

Ο ηθοποιός αποκαλεί τον υποψήφιο των Δημοκρατικών "πρόεδρο για όλους τους Αμερικανούς".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την έμπρακτη υποστήριξή του δείχνει ο Brad Pitt στον Joe Biden για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε ρόλο αφηγητή στη νέα διαφημιστική καμπάνια για τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, στην οποία αναφέρει ότι ο πρώην αντιπρόεδρος Biden θα είναι "πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς".

Με την πρόωρη ψηφοφορία σε πολλές πολιτείες να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και την Ημέρα Εκλογών να είναι περίπου μια εβδομάδα μακριά (στις 3 Νοεμβρίου), η τηλεοπτική διαφήμιση προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού World Series της Κυριακής, σύμφωνα με το Entertainment Weekly.

Το προεκλογικό σποτ περιλαμβάνει υλικό από τον Biden και τη σύζυγό του, Dr. Jill Biden, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας με τους υποστηρικτές του πολιτικού, καθώς ο Pitt εκτελεί χρέη αφηγητή στο background. 

"Η Αμερική είναι ένα μέρος για όλους" λέει ο Pitt. "Για εκείνους που επέλεξαν αυτή τη χώρα, για εκείνους που πολέμησαν γι΄αυτή, μερικοί Δημοκρατικοί και οι περισσότεροι, κάπου ενδιάμεσα, όλοι αναζητούν το ίδιο πράγμα: κάποιος που καταλαβαίνει τις ελπίδες τους, τα όνειρά τους, τον πόνο τους. Κάποιον να ακούει, να ενώνει, να εργάζεται καθημερινά για να κάνει καλύτερη τη ζωή σας και των οικογενειών σας. Να σας κοιτάζει στα μάτια και να σας αντιμετωπίζει με σεβασμό και να σας λέει την αλήθεια. Να δουλεύει εξίσου σκληρά για τους ανθρώπους που τον ψήφισαν, όπως και για εκείνους που δεν το ψήφισαν. Να είναι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς" συνεχίζει ο ηθοποιός.

Ο Pitt δεν είναι είναι ο μόνος διάσημος που υποστηρίζει τον Joe Biden. Σχεδόν όλη η "ελίτ" του Hollywood έχει υψώσει τη φωνή της ενάντια στον Donald Trump, ενώ celebrities όπως η μέχρι πρότινος "απολιτίκ" Taylor Swift και η "Ρεπουμπλικανή" λόγω οικογένειας, Jennifer Lawrence, τάσσονται κατά του αμερικανού προέδρου.