Ο πρίγκιπας William, η Kate Middleton και τα παιδιά τους έδειξαν τις ικανότητές τους στο ψήσιμο

Οι Cambridges έψησαν μια παρτίδα cupcakes για τους Βρετανούς βετεράνους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα παιδιά των Cambridge αναδεικνύονται σε μικρούς αρτοποιούς. Ο πρίγκιπας William και η δούκισσα Catherine, μαζί με τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, έψησαν μια παρτίδα cupcakes για τους Βρετανούς βετεράνους.

Οι λογαριασμοί του Royal British Legion στο Twitter και το Instagram μοιράστηκαν μια φωτογραφία με τα υπέροχα pastries, γράφοντας επίσης ότι οι Cambridges έκαναν οι ίδιοι τις γλυκές λιχουδιές.

"Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge και η οικογένειά τους έχουν δείξει την υποστήριξή τους για το #PoppyAppeal μας φέτος ψήνοντας αυτά τα νόστιμα κέικ με παπαρουνόσπορο που παραδόθηκαν στο σπίτι μας στο Norfolk" έγραφε το tweet του Royal British Legion.

Σύμφωνα με το People, η Royal British Legion είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που διαχειρίζεται και οργανώνει το ετήσιο Poppy Appeal, μια πρωτοβουλία που τιμά και θυμάται τις ζωές και τον ηρωισμό όσων έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του πολέμου μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις της Βρετανίας και της Κοινοπολιτείας. Οι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου συνήθως φορούν κόκκινες παπαρούνες ή κοσμήματα στο ίδιο χρώμα για να αποτίσουν φόρο τιμής.

Το 2018, ο William και η Kate συνάντησαν τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan για να γιορτάσουν την Ημέρα Μνήμης με μια επίσημη τελετή στο Κενοτάφιο στο Λονδίνο. Ήταν η πρώτη φορά που οι Sussexes βρέθηκαν στη διοργάνωση ως παντρεμένο ζευγάρι και με τη Meghan να είναι επίσημα μέρος της βασιλικής οικογένειας. Η φετινή εκδήλωση θα γίνει χωρίς δημόσια συμμετοχή και με λιγότερη στρατιωτική παρουσία στην επίσημη τελετή, εξαιτίας της πανδημίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ