Ο Brad Pitt είναι και πάλι single

Ο ηθοποιός τερμάτισε τη σχέση του με τη Nicole Poturalski.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Single είναι ξανά ο Brad Pitt, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, ο 56χρονος ηθοποιός και κάτοχος ενός βραβείου Όσκαρ, έδωσε τέλος στη σχέση του με την 27χρονη Nicole Poturalski.

Ο Pitt αποτέλεσε αγαπημένο θέμα των tabloids, όταν τον Αύγουστο αποκαλύφθηκε η σχέση του με την Poturalski, ένα μοντέλο από τη Γερμανία που είναι παντρεμένη εδώ και 8 χρόνια με τον επίσης Γερμανό restauranteur Roland Mary. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Μάιο, αλλά σύμφωνα με το Page Six "τελείωσε οριστικά". Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι "δεν υπήρχε κάτι τόσο σοβαρό μεταξύ τους".

Η είδηση για τον χωρισμό του Pitt πιθανότατα να αναζωπυρώσει τις ελπίδες και τον ενθουσιασμό των fans που θέλουν να τον δουν ξανά μαζί με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Aniston. Μάλιστα, σε κάθε τους κοινή εμφάνιση, φυσική ή διαδικτυακή, οι θαυμαστές αναζητούν τα σημάδια που δείχνουν ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Πρόσφατα, ο Brad Pitt "δάνεισε" τη φωνή του στο προεκλογικό σποτ του Joe Biden,το οποίο περιλαμβάνει υλικό από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών και τη σύζυγό του, Dr. Jill Biden, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας με τους υποστηρικτές του.