Η Karlie Kloss είναι έγκυος

Το μοντέλο και ο σύζυγός της Joshua Kushner περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Karlie Kloss θα γίνει μαμά! Το μοντέλο περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Joshua Kushner, σύμφωνα με δημοσίευμα του People. "Η Karlie είναι ενθουσιασμένη που θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί το 2021" δηλώνει πηγή από τον στενό της κύκλο. "Θα γίνει η πιο καταπληκτική μητέρα".

Η 28χρονη Kloss και ο 35χρονος Kushner γιόρτασαν δύο χρόνια γάμου στις 18 Οκτωβρίου. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί σε μία μικρή τελετή με 80 καλεσμένους στη Νέα Υόρκη, ακολουθώντας την εβραϊκή παράδοση. "Χαρούμενη επέτειο Karlie. Τσιμπάω τον εαυτό μου κάθε μέρα" έγραψε ο Kushner σε μία φωτογραφία που μοιράστηκε με τη σύζυγό του.

happy anniversary karlie. i pinch myself every day 😍

A post shared by Joshua Kushner (@joshuakushner) on

Πριν από τρεις ημέρες, η Kloss μοιράστηκε με τους followers της ότι άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα. Το μοντέλο μοιράστηκε δύο φωτογραφίες στο Instagram όπου ποζάρει με τον σφραγισμένο φάκελο, πριν "ρίξει την ψήφο" της και μάσκα Biden - Harris. Παρά τους δεσμούς της με τον Πρόεδρο Donald Trump και τον ανώτερο σύμβουλό του Jared Kushner (ο σύζυγος της Karlie είναι ο αδελφός του Jared, Joshua Kushner), το μοντέλο έχει δηλώσει ανοιχτά τις πολιτικές της πεποιθήσεις (σ.σ. ανήκει στους Δημοκρατικούς) και την υποστήριξή της στους Biden-Harris.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ