Η οικογένεια Beckham θα εμφανιστεί στο Netflix

Η σειρά θα περιλαμβάνει σπάνιο αρχειακό υλικό από τη ζωή του David Beckham.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έτοιμη να ανοίξει την πόρτα στο κοινό, μέσα από μία τηλεοπτική σειρά, φαίνεται πώς είναι η οικογένεια Beckham. Η διάσημη οικογένεια φέρεται να  έχει υπογράψει μια συμφωνία 16 εκατομμυρίων λιρών με το Netflix για μια εκπομπή που θα επικεντρωθεί γύρω από τον David Beckham.

Σύμφωνα με την Telegraph, η σειρά θα περιλαμβάνει ανέκδοτα στιγμιότυπα από την οικογενειακή βιντεοκάμερα του ποδοσφαιριστή, μια ανασκόπηση της καριέρας του, καθώς επίσης και μια εικόνα για τον γάμο και την οικογενειακή του ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Αυτή είναι μια πραγματική ευκαιρία για το Netflix και θα δείξει μια εντελώς διαφορετική πλευρά του David, κάτι που το κοινό σπάνια βλέπει", ανέφερε η πηγή. "Η οικογένειά του έχει κάνει μια τεράστια αρχειοθέτηση, έχει τεκμηριώσει με υπερηφάνεια την καριέρα του από τότε που ήταν ένα μικρό αγόρι και έχει κρατήσει όλα τα αποκόμματα παλιών εφημερίδων, σχολικών αρχείων και φωτογραφιών από την ομάδα".

Σύμφωνα με τις φήμες, το πρόγραμμα θα τεκμηριώσει τη ζωή του Beckham τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν: "Θα εμφανιστούν κάποια παλιά πλάνα από ειδικές περιστάσεις, αλλά και από τη ζωή του σε όλο τον κόσμο καθώς εκπληρώνει διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες".

Από βίντεο γενεθλίων, χριστουγεννιάτικων διακοπών και άλλων ξεχωριστών περιστάσεων, μερικά από τα αρχεία θα παρουσιάσουν επίσης την αρχή της σχέσης του με τη Victoria πριν παντρευτούν το 1999.

Οι εκπρόσωποι της οικογένειας δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει τις φήμες, αλλά θεωρείται ότι η παραγωγή της σειράς θα γίνει από το Studio 99, μια εταιρεία μέσων και παραγωγής που ξεκίνησαν οι Beckhams πέρυσι.