Ο Matthew McConaughey αστειεύτηκε για το reunion της Jennifer Aniston και του Brad Pitt

"Μπορούσα να νιώσω τη φλόγα μέσα από την οθόνη του Brad;".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τον περασμένο μήνα, μερικοί από τους διασημότερους celebrities συγκεντρώθηκαν στο διαδίκτυο για σκοπό. Οι Julia Roberts, Matthew McConaughey, Morgan Freeman, Jimmy Kimmel, John Legend, Shia LeBeouf και Sean Penn, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συγκεντρωθούν χρήματα για το CORE Response, το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Penn, αλλά το αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν η virtual επανένωση της Jennifer Aniston και του Brad Pitt.

Οι δυο τους κλήθηκαν να διαβάσουν (χωρίς να έχουν κάνει καμία προετοιμασία) μια σκηνή από το σενάριο της ταινίας του 1982 Fast Times at Ridgemont High, με τον Brad Pitt στον ρόλο του Brad Hamilton (τον οποίο είχε υποδυθεί ο Judge Reinhold) και τη Jennifer Aniston ως Linda Barett (την οποία είχε ενσαρκώσει η Phoebe Cates).

"Γεια σου, Brad", λέει η Aniston, απευθυνόμενη στον χαρακτήρα που υποδύεται ο Brad και συνεχίζει: "ξέρεις ότι πάντα θεωρούσα ότι είσαι γλυκός. Σε βρίσκω πολύ σέξι. Θα έρθεις σε μένα;". Η ατάκα ήταν αρκετή για να κάνει τον Brad Pitt να κοκκινίσει και τους υπόλοιπους της παρέας να ξεσπάσουν για γέλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Watch What Happens Live, ο McConaughey, ο οποίος ήταν παρών στο reunion, ρωτήθηκε αν μπορούσε να αισθανθεί οποιαδήποτε "ερωτική ένταση" μεταξύ του Pitt και της Aniston κατά τη διάρκεια της σκηνής τους. "Μπορούσα να νιώσω τη φλόγα μέσα από την οθόνη του Brad; Ο Brad ναι, ήταν τόσο χειροπιαστός".

Γελώντας με την ερώτηση, ο McConaughey πρόσθεσε επιδέξια, "Παρατήρησα ότι μετά από αυτό πολλά θέματα αφορούσαν το συγκεκριμένο θέμα ή αυτούς. Όχι, στην πραγματικότητα δεν παρατήρησα τίποτα από την οθόνη, αλλά ήταν ένα καλό θέμα για την επόμενη μέρα".