Η Meghan Markle είναι το πρώτο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που ψήφισε στις αμερικανικές εκλογές

Η δούκισσα του Sussex άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στην πατρίδα της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle έγραψε ιστορία ως το πρώτο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που ψήφισε στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Όπως επιβεβαίωσε το E!News, η δούκισσα του Sussex άσκησε πράγματι το δικαίωμα ψήφου της στις φετινές εκλογές, αν και δεν είναι σαφές εάν επισκέφθηκε ένα εκλογικό μέρος ή ψήφισε ταχυδρομικώς.

"Είμαι πολύ χαρούμενη που βλέπω μια τέτοιου είδους εκπροσώπηση. Ξέρεις, για μένα, έχοντας μικτή καταγωγή, μεγαλώνοντας ήθελα να βλέπω κάποιον που μου μοιάζει σε κάποιο βαθμό, είτε αυτό ήταν μια κούκλα είτε ένας πολιτικός”, είχε πει η Meghan όταν συναντήθηκε με την Gloria Steinem. "Όπως πολλοί από εμάς πιστεύουμε, γίνεσαι αυτό που βλέπεις. Όταν αυτό δεν υπάρχει, πως μπορείς να ονειρεύεσαι να γίνεις κάτι περισσότερο από αυτό που βλέπεις γύρω σου; Νομίζω πως τώρα αρχίζουμε να κάνουμε βήματα με ένα διαφορετικό τρόπο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Meghan Markle είχε τονίσει τη σημασία των φετινών προεδρικών εκλογών, ενώνοντας μάλιστα τη φωνή της με τη θρυλική ακτιβίστρια Gloria Steinem. Οι δυο τους είχαν βρεθεί πριν από μερικούς μήνες στο σπίτι της δούκισσας στο Montecito, όπου συζήτησαν την ανάγκη να εμφανιστούν φέτος οι γυναίκες στις κάλπες - αλλά και κάθε εκλογική χρονιά.