Οι αναζητήσεις για το jungle dress αυξήθηκαν χάρη στην εμφάνιση της Jennifer Lopez

Για μια ακόμα φορά το πράσινο φόρεμα της JLo έριξε το Internet.

Η Jennifer Lopez κατάφερε να τραβήξει το παγκόσμιο ενδιαφέρον την προηγούμενη εβδομάδα όταν εμφανίστηκε στην επίδειξη μόδας της Donatella Versace στο Μιλάνο φορώντας τη σύγχρονη εκδοχή του εμβληματικού πράσινου φορέματος, που είχε φορέσει στα βραβεία Grammy το 2000.

Οι αναζητήσεις για το jungle dress αυξήθηκαν χάρη στην εμφάνιση της Jennifer Lopez

Πριν μερικά χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 2015, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Google, Eric Schmidt , είχε πει πως το Versace φόρεμα,  γνωστό ως "bamboo green dress", "jungle dress" ή απλά "green dress", ήταν η πιο δημοφιλής αναζήτηση που είχαν ποτέ. Εξήγησε, επίσης, ότι η Google δεν είχε τρόπο να δώσει στους χρήστες ακριβώς αυτό που ήθελαν, δηλαδή την JLo με αυτό το φόρεμα και έτσι γεννήθηκε η αναζήτηση εικόνων της Google.

RELATED STORY

Τώρα 20 χρόνια μετά και ενώ η JLo είναι πια 50 ετών, το πράσινο φόρεμα κατάφερε να γίνει και πάλι viral. Σύφωνα με το Like to Know It, οι αναζητήσεις για πράσινα φορέματα έχουν αυξηθεί κατά 1.200% μετά την εμφάνιση της Lopez στο show του Versace με ένα φόρεμα όμοιο με εκείνο που είχε φορέσει το 2000.

Celebrities JLo

To πρωτότυπο σχέδιο είχε μακριά διαφανή μανίκια και μια αέρινη φούστα, ενώ η σύγχρονη εκδοχή του περιλαμβάνει ένα body στο ίδιο στυλ και με το ίδιο χαρακτηριστικό εξωτικό print. Η pop star στη συνέχεια άλλαξε και φόρεσε το ίδιο φόρεμα στη mini εκδοχή του, το οποίο και συνδύασε με ασορτί μπότες για το after-party.

"Είμαι υπερήφανη που εμπνεύσαμε το Google Images" είπε η Donatella Versace μετά την επίδειξη μόδας στο Μιλάνο. 

RELATED STORY