Victoria Beckham | "Τρολάρει" τον David Beckham για τα παπούτσια του

Και μάλλον έχει δίκιο...

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Victoria Beckham έχει αποδείξει πολλές φορές ότι διαθέτει χιούμορ και αυτοσαρκασμό, και αυτή τη φορά δεν διστάζει να τα επιστρατεύσει για να "πειράξει" δημοσίως τον σύζυγό της, David Beckham, για μια στιλιστική του επιλογή. 

Το διάσημο ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί για τη Remembrance Sunday που γιόρτασαν οι Βρετανοί την Κυριακή 8/11, έχοντας καρφιτσωμένο στα ρούχα τους το λουλούδι - σύμβολο της ημέρας, την παπαρούνα. 

Όμως, δεν ήταν μόνο οι παπαρούνες, ή το στιλ του κομψού ζευγαριού, που τράβηξε την προσοχή: ήταν οι εξαιρετικά φαρδιές δερμάτινες μπότες που φορούσε ο David Beckham που έδειχναν κάπως παράταιρες με το υπόλοιπό σύνολο- εξαιτίας κυρίως της μη καλής εφαρμογής τους. Πολλοί, λοιπόν, ήταν αυτοί που άφησαν ένα σχόλιο για τις μπότες του David, αλλά το πιο ενδιαφέρον ήταν ότι την επιλογή αυτή σε μπότες σχολίασε και η σχεδιάστρια  μ' ένα story στο Instagram. Σ' αυτό έχει κάνει κολάζ τον σύζυγό της και τον χαρακτήρα Gaston από το Beauty and the Beast και έγραψε: "Ο Gaston θέλει τις μπότες του πίσω". 

Victoria Beckham | "Τρολάρει" τον David Beckham για τα παπούτσια του

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον, και διασκεδαστικό, είναι ότι ο David Beckham ανταποκρίθηκε αμέσως στα σχόλια της συζύγου του, και του κόσμου, με ένα story στο Instagram του εξηγώντας ότι η επιλογή παπουτσιών ήταν της τελευταίας στιγμής και ότι θα πάρει "εκδίκηση" από τη σύζυγό του γι' αυτό το "τρολάρισμα".