Η Jennifer Lopez αναβίωσε ένα '90s hairstyle στο Instagram

Με έμπνευση από τα Spice Girls.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν από λίγες μέρες, ο hair stylist Chris Appleton ανέβασε στο Instagram το νέο look της τραγουδίστριας. Φορώντας ένα μπουρνούζι, η Lopez είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε δυο buns, με χωρίστρα στη μέση και δυο τούφες στα πλαινά του προσώπου της. Το look της ολοκλήρωσαν τα έντονα φρύδια, ένα καφέ smokey eye, ένα διακριτικό ρουζ και nude χείλη.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Jlo δοκιμάσει αυτό το χτένισμα. Την προηγούμενη εβδομάδα η Lopez μοιράστηκε ένα παλιό βίντεο από την αρχή της καριέρας της, όπου τραγουδούσε το 'Love Don't Cost a Thing'. To outfit της αποτελούσε ένα μεταλλικό halter neck τοπ, ένα μαύρο cargo παντελόνι και οι χαρακτηριστικοί μεγάλοι κρίκοι στα αυτιά της.

Παρόλο που δεν είναι ξεκάθαρο για ποιο project ετοιμαζόταν η Jennifer, το μόνο σίγουρο είναι πως παραμένει δημιουργική καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας. Έγραψε καινούρια μουσική με την Maluma, λάνσαρε τη νέα της συλλογή DSW footwear, προμόταρε τη νέα της ρομαντική κομεντί  'Marry Me' και ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της σειρά μακιγιάζ.