Olivia Wilde - Jason Sudeikis | Χώρισαν μετά από 9 χρόνια σχέσης

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά από εννέα χρόνια σχέσης, ο Jason Sudeikis και η Olivia Wilde δεν είναι πλέον μαζί. Το ζευγάρι, που αποφάσισε να διαλύσει τον μακροχρόνιο αρραβώνα τους νωρίτερα αυτόν τον χρόνο σύμφωνα με το People, έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά - τον Otis Alexander, έξι ετών και τη Daisy Josephine, τεσσάρων.

"Ο χωρισμός έγινε στις αρχές του έτους", ανέφερε πηγή από τον κύκλο του ζευγαριού. "Διατηρούν φιλικές σχέσεις και μοιράζονται ήδη τη ρουτίνα της από κοινού κηδεμονίας των παιδιών. Τα παιδιά είναι η προτεραιότητα και βρίσκονται στο επίκεντρο της σχέσης τους".

Η Wilde, 36 ετών, που σκηνοθέτησε το Booksmart και ο πρωταγωνιστής του Horrible Bosses, 45 ετών, ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2011, με τον Sudeikis να κάνει πρόταση γάμου το 2013. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ. "Την συνάντησα σε ένα πάρτυ για το φινάλε του SNL" είχε δηλώσει ο ηθοποιός στον Stephen Colbert στο The Late Show το 2017.  Το 2013, η Wilde είχε πει στο Allure ότι βρήκε τον Sudeikis "τόσο γοητευτικό" όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά, αλλά ισχυρίστηκε ότι "δεν πήρε καν τον αριθμό μου". "Τους επόμενους έξι μήνες συνεχίσαμε να συναντάμε ο ένας τον άλλον", είπε. "(Ένα βράδυ), ο καλύτερος φίλος μου πλησίασε και του είπε, "Αυτός είναι ο αριθμός της Olivia. Χρησιμοποιήστε τον. "Αυτή ήταν η αρχή."