Βασίλισσα Ελισάβετ- Πρίγκιπας Φίλιππος | Η φωτογραφία τους στο Instagram

Το βασιλικό ζεύγος πόζαρε με αφορμή την 73η επέτειο του γάμου του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν μοιραστεί αρκετές οικογενειακές στιγμές στο Instagram, ακόμα και με τα ανήλικα παιδιά τους. Όμως αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποια τρυφερή στιγμή του William και της Kate με τα τρία παιδιά τους.

Έτσι και τώρα, στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, ανέβηκε μια φωτογραφία της Βασίλισσας Ελισάβετ και του Πρίγκιπα Φίλιππου, όπου καθισμένοι δίπλα δίπλα διαβάζουν ευχετήριες κάρτες. Με αυτή την εικόνα το βασιλικό ζευγάρι γιορτάζει την 73η επέτειο του γάμου τους.

"Αυτή η εικόνα δημοσιεύθηκε με αφορμή την 73η επέτειο γάμου της Βασίλισσας και του Δούκα του Εδιμβούργου”, γράφει η λεζάντα.

Είναι γνωστό πως η Βασίλισσα ακολουθεί αυστηρά το πρωτόκολλο και πως είναι ελάχιστες οι φορές που έχει υιοθετήσει πιο μοντέρνες πρακτικές, όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της κηδείας της Πριγκίπισσας Diana.

Με αυτή τη κίνηση, το Παλάτι δείχνει πως ακόμα και η βασιλική οικογένεια προσαρμόζεται στα σημερινά δεδομένα, καθώς τα social media είναι ο σύγχρονος τρόπος για να στείλει κάποιος ένα δημόσιο μήνυμα.