Elliot Page | Ανακοίνωσε ότι είναι transgender μέσω Instagram

Ο ηθοποιός προηγουμένως γνωστός ως Ellen Page ανακοίνωσε ότι είναι transgender μέσα από ένα συγκινητικό post.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Καναδός ηθοποιός, προηγουμένως γνωστός ως Ellen Page, έχοντας κερδίσει υποψηφιότητα για Oscar την ταινία Juno και το Netflix hit The Umbrella Academy, ανακοίνωσε πως είναι transgeder μέσω Instagram.

Ανακοίνωσε τα νέα μέσα από ένα συγκινητικό post, λέγοντας πως νιώθει "συντριπτική ευγνωμοσύνη", απέναντι σε όλους όσους τον βοήθησαν στο ταξίδι του". Όπως είπε, πλέον προτιμά τις αντωνυμίες αυτός/αυτοί και έχει αλλάξει το όνομά του από Ellen σε Elliot

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Νιώθω τυχερός που το έγραψα. Που είμαι εδώ. Που έχω φτάσει σε αυτό το μέρος στη ζωή μου. Αισθάνομαι συντριπτική ευγνωμοσύνη για τους απίστευτους ανθρώπους που με στήριξαν σε αυτό το ταξίδι. Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο αξιοθαύμαστο είναι να αγαπώ επιτέλους το ποιος είμαι αρκετά για να κυνηγήσω τον αυθεντικό μου εαυτό.", γράφει.

Στη συνέχεια εξηγεί το πόσο πολύ τον ενέπνευσε η trans κοινότητα και ευχαριστεί τα μέλη της που κάνουν τον κόσμο καλύτερο. "Θα προσφέρω όση στήριξη μπορώ και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για μια στοργική και ίση κοινωνία", γράφει. 

Ο Page ολοκλήρωσε το post με ένα μήνυμα προς "όλους τους trans που δέχονται παρενόχληση, κακοποίηση και απειλές βίας καθημερινά", γράφοντας: "Σας βλέπω, σας αγαπώ και θα κάνω τα πάντα για να αλλάξω αυτόν τον κόσμο προς το καλύτερο".  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ