Η Κate Middleton μόλις ηχογράφησε το πρώτο της podcast

Είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο και μάλιστα για έναν σημαντικό σκοπό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η δούκισσα του Cambridge ξεκίνησε το 2020 προωθώντας μία έρευνα που ονομάζεται "Πέντε μεγάλες ερωτήσεις στα παιδιά κάτω των πέντε ετών".

Στα τέλη του Ιανουαρίου είχε επισκεφτεί το Stockwell Gardens όπου βοήθησε να ετοιμαστεί το πρωινό στα παιδιά. Επίσης κατά την επίσκεψή της, ηχογράφησε μυστικά ένα podcast με τη blogger και συγγραφέα Giovanna Fletcher με τίτλο "Ευτυχισμένη μαμά, ευτυχισμένο μωρό".

Η Κate Middleton μόλις ηχογράφησε το πρώτο της podcast

Αυτό σηματοδότησε την πρώτη της απόπειρα στο podcasting και της έδωσε την ευκαιρία να συζητήσει τη δουλειά που κάνει με τα παιδιά και τους νέους. Σύμφωνα με το Παλάτι του Kensington, η Δούκισσα συζήτησε για τη δική της παιδική ηλικία και είπε και κάποια πράγματα από την προσωπική της εμπειρία σαν μητέρα των George, Charlotte και Louis. "Είχα μια υπέροχη γιαγιά που αφιέρωνε πολύ από το χρόνο της σε εμάς. Κάναμε χειροτεχνίες, κηπουρική, τέχνες και μας χάρισε πολλές εμπειρίες τις οποίες προσπαθώ και εγώ να χαρίσω στα παιδιά μου" εξήγησε. "Το περιβάλλον παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ένα χαρούμενο σπίτι, ασφάλεια. Σαν παιδιά περνάμε πολύ χρόνο έξω και αυτό μου αρέσει πολύ. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό για τη φυσική και την ψυχική υγεία των παιδιών. Είναι μια καλή ευκαιρία για να χτίζονται αυτές οι ποιοτικές σχέσεις, χωρίς να υπάρχει αυτή η συνεχής ανάγκη για άλλες υποχρεώσεις, "πρέπει να μαγειρέψω", "πρέπει να κάνω εκείνο", "πρέπει να κάνω το άλλο". Έξω στη φύση είναι τόσο απλό" συνέχισε.

Η δούκισσα επίσης αποκάλυψε ένα ζωτικό στοιχείο στο project της. "Πιστεύω ότι αν κοιτάξεις το ποιος νοιάζεται και προσέχει τα παιδιά από την εγκυμοσύνη μέχρι την ηλικία των πέντε, ξέρεις ότι οι γονείς και όσοι τους βοηθούν βρίσκονται στο επίκεντρο και γι’ αυτό, όπως μου έχουν πει και επιστήμονες, είναι πολύ σημαντικό να ακούσεις τις ανάγκες τους."

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου "Συναντήθηκαν στο Birmingham όταν ανακοινώθηκε το project Πέντε μεγάλες ερωτήσεις στα παιδιά κάτω των πέντε ετών". Εκεί η Kate και η Giovanna Fletcher κάθισαν και μίλησαν για όλα αυτά τα σημαντικά πράγματα, όπως τα πρώτα χρόνια της ζωής των παιδιών αλλά και κάποιες από τις προσωπικές τους εμπειρίες σαν μητέρες τριών παιδιών".

Η Fletcher είχε μοιραστεί στο Instagram μία φωτογραφία από τη συνάντησή τους. "Το 35ο μου έτος ξεκίνησε με μια συζήτηση με τη δούκισσα του Cambridge στο Stockwell Gardens όπου ακούσαμε από γονείς, φροντιστές και το προσωπικό για τη σημασία των πρώτων χρόνων αλλά και τις ελπίδες τους για τις μελλοντικές γενιές. Μιλήσαμε για τη διατροφή αλλά και το τι μπορεί να γίνει για να ενθαρρύνουμε τις υγιείς διατροφικές συνήθειες και στη συνέχεια σερβίραμε πρωινό. Το highlight μου ήταν όταν ένα μικρό κορίτσι μας είπε ότι το λένε Peppa και ότι ο φίλος της ήταν ο George και αποφάσισε πως η δούκισσα είναι ο μπαμπάς γουρουνάκι και εγώ η μαμά γουρουνάκι. Γέλασα πολύ".