Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Η συνεργασία τους με τo Spotify για σειρά από podcasts

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά τη συμφωνία τους με το Netflix για την παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων που θα περιλαμβάνουν ντοκιμαντέρ και παιδικά προγράμματα, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έκλεισαν μία ακόμα μεγάλη συμφωνία: με το Spotify για σειρά από podcasts. 

Η εταιρεία audio του ζευγαριού, με την οποία συμφώνησε το Spotify, ακούει στον τίτλο "Archewell Audio" και θα αναλάβει την παραγωγή podcasts, με τα οποία το ζευγάρι επιθυμεί "να ανεβάσει το ηθικό και να διασκεδάσει το κοινό σ' όλο τον κόσμο" στοχεύοντας στο "να χτίσει μία κοινότητα μέσα από κοινές εμπειρίες, αφηγήσεις και αξίες". 

Όπως δήλωσαν ο Πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του γι' αυτή τη συνεργασία, "αυτό που μας αρέσει στο podcasting είναι ότι μας υπενθυμίζει να σταθούμε ένα λεπτό και να ακούσουμε πραγματικά, ότι ερχόμαστε σε επαφή με τον άλλο χωρίς περισπασμούς". Και πρόσθεσαν: "Με τις προκλήσεις του 2020, δεν υπάρχει πιο σημαντική στιγμή για να το κάνουμε αυτό, γιατί όταν ακούμε ο ένας τον άλλο, και μοιραζόμαστε τις ιστορίες μας, αντιλαμβανόμαστε καλύτερα πόσο διασυνδεδεμένοι είμαστε όλοι".

Αν και η πρώτη σειρά podcasts από το δούκα και τη δούκισσα του Sussex δεν αναμένεται πριν από το 2021, ωστόσο για τα Χριστούγεννα το ζευγάρι έχει ετοιμάσει ένα special podcast που αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στον Δεκέμβρη.

Μπορείτε να ακούσετε ένα teaser του επεισοδίου εδώ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ