Η χριστουγεννιάτικη πουτίγκα του πρίγκιπα George και της βασίλισσας Ελισάβετ δόθηκε στους Βετεράνους

Οι γλυκές δημιουργίες φτιάχτηκε από τέσσερις γενιές μελών της βασιλικής οικογένειας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τέσσερις γενιές μελών της βασιλικής οικογένειας ένωσαν τις δυνάμεις τους πέρυσι για να φτιάξουν όλοι μαζί τέσσερις χριστουγεννιάτικες πουτίγκες - και τώρα, οι εορταστικές δημιουργίες είναι έτοιμες να δοθούν στους βετεράνους των Βρετανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι γλυκές δημιουργίες - χειροποίητες από τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Κάρολο, τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα George - δίνονται σε βετεράνους στο Ηνωμένο Βασίλειο ως μέρος της πρωτοβουλίας Royal British Legion's Together at Christmas, η οποία βοηθά στην αντιμετώπιση της μοναξιάς και της απομόνωσης που βιώνουν πολλοί άνθρωποι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ τον Δεκέμβριο του 2019 έδειχναν τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας να απολαμβάνουν τη διαδικασία της παραγωγής. Οι δημιουργίες, οι οποίες αποθηκεύτηκαν για να ωριμάσουν για ένα χρόνο, θα αποτελούσαν το βασικό στοιχείο για τις συγκεντρώσεις του RBL σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά λόγω της πανδημίας, τα events έπρεπε να γίνουν διαδικτυακά.