Πρίγκιπας Φίλιππος | Δεν θέλει να προκαλέσουν "αναστάτωση" τα 100α του γενέθλια

Τον χαρακτηρίζουν ως 'απρόθυμο' εορτάζων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Φίλιππος φτάνει σε ένα απίστευτο ορόσημο καθώς το 2021 θα γίνει 100 ετών, αλλά σύμφωνα με συνεργάτες του, ο Δούκας "δεν θέλει να δημιουργηθεί φασαρία” για τα γενέθλια του τον Ιούνιο.

Ο 99χρονος Δούκας του Εδιμβούργου έχει χαρακτηριστεί ως 'απρόθυμος εορτάζων” από έναν βοηθό του Buckingham, ο οποίος είπε στην Telegraph: "Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι εάν κάποιος δεν θέλει να το κάνει”.

"Το ένα άτομο που μπορείς να εγγυηθείς πως δεν θα θέλει να κάνει τίποτα, είναι ο Δούκας. Είναι συνταξιούχος, έχει αποχωρήσει, δεν θέλει φασαρία. Δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις”.

Ο προγραμματισμός για τη μεγάλη μέρα του πρίγκιπα Φίλιππου στις 10 Ιουνίου θα "ξεκινήσει με σοβαρότητα το νέο έτος”, με την πηγή να προσθέτει: "Είναι κάτι που θα πρέπει να ξεκινήσει την Πρωτοχρονιά. Αλλά μπορεί να είμαστε σύντομοι”.

Πρίγκιπας Φίλιππος | Δεν θέλει να προκαλέσουν "αναστάτωση" τα 100α του γενέθλια

Μία παράδοση που δεν θα μπορεί να αποφύγει ο Πρίγκιπας Φίλιππος είναι το συγχαρητήριο τηλεγράφημα από την Αυτού Μεγαλειότητα - το οποίο θα λάβει όπως και κάθε άλλος Βρετανός πολίτης που θα γίνει 100.

Ανάλογα με τους περιορισμούς της πανδημίας, η βασιλική οικογένεια αναμένεται να συγκεντρωθεί για μια ιδιωτική γιορτή, με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex να ελπίζουν πως θα μπορέσουν να ταξιδέψουν από τη Καλιφόρνια για να παρευρεθούν. Η ημερομηνία συμπίπτει με το Invictus Games του Πρίγκιπα Harry, που πρόκειται να ξεκινήσει στη Χάγη στις 29 Μαΐου.

Ενώ η παγκόσμια πανδημία αφήνει τα μελλοντικά γεγονότα στον αέρα, η σημαντική στιγμή αναμένεται να σημειωθεί με κάποιον τρόπο, ακόμη και αν πρέπει να αλλάξουν τα σχέδια.