Kate Middleton | Πόσα ξόδεψε για την γκαρνταρόμπα της τη φετινή χρονιά

Η δούκισσα του Cambridge φόρεσε ξανά και ξανά κομμάτια που είχε ξαναφορέσει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton είναι από τις γαλαζοαίματες που δεν διστάζουν να επαναλάβουν τα ίδια outfits στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Φέτος, λόγω και των συνθηκών που περιόρισαν εκδηλώσεις και συναντήσεις από κοντά, η δούκισσα του Cambridge περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά επανέλαβε στα looks της κομμάτια που έχει φορέσει ξανά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επένδυσε και σε καινούργια.

Το υπολογισμό του συνολικού κόστους των καινούργιων κομματιών με τα οποία η Middleton εμφανίστηκε από την αρχή της χρονιάς, έκανε η DailyMail η οποία σε σχετικό άρθρο της που καταγράφει αναλυτικά τα outfits της δούκισσας αναφέρει ότι το κόστος αυτό ανέρχεται στα 100,000€. Το ποσό αυτό είναι μικρότερο από αυτό που δαπανήθηκε για τη γκαρνταρόμπα της το 2019, αναφέρει επίσης η εφημερίδα που σημειώνει ότι το πιο ακριβό κομμάτι που φόρεσε φέτος η δούκισσα ήταν ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια Asprey London στην επίσκεψή της στην Ιρλανδία τον Μάρτιο. Η αξία τους ανέρχεται στα 19,000€.

Kate Middleton | Πόσα ξόδεψε για την γκαρνταρόμπα της τη φετινή χρονιά
Η Kate Middleton με τα σκουλαρίκια Asprey London.

Η δούκισσα, βεβαίως, εμφανίστηκε με head-to-toe ολοκαίνουργια looks σε έξι μόλις δημόσιες εμφανίσεις. Σε όλες τις υπόλοιπες, η Kate Middleton ανακύκλωσε κομμάτια που είχε ήδη στη γκαρνταρόμπα της, συνδυάζοντάς τα και με καινούργια.

Τα κόστη για τη γκαρνταρόμπα της Middleton καλύπτονται από τον οικογενειακό προϋπολογισμό του Πρίγκιπα Καρόλου. Επίσης, δεν είναι γνωστό αν η δούκισσα έχει κάποιες εκπτώσεις στις αγορές της από τα brands, ή αν πληρώνει το πλήρες ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ