Ο Harry Styles είναι ζευγάρι με την Olivia Wilde

Δημοσιεύματα θέλουν τους δυο τους να είναι μαζί εδώ και μερικές εβδομάδες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το πρώτο celebrity ζευγάρι του 2021 είναι γεγονός. Σύμφωνα με δημοσίευμα του People η σκηνοθέτης του Don't Worry Darling, Olivia Wilde, και ο πρωταγωνιστής της ταινίας Harry Styles είναι μαζί. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να κρατιούνται χέρι-χέρι στο γάμο του μάνατζερ του τραγουδιστή Jeffrey Azoff το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Όπως αποκάλυψε πηγή που βρέθηκε κοντά στο ζευγάρι στο People, οι  δυο τους βρέθηκαν για το γάμο στο Montecito της California και ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί μεταξύ τους μπροστά στους υπόλοιπους καλεσμένους, κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου και έδειχναν πολύ χαρούμενοι. Είναι ζευγάρι εδώ και μερικές εβδομάδες”.

Αλλά και η Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφίες του 26χρονου Styles με την 36χρονη Wilde αναφέροντας ότι οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και περνούν αρκετό χρόνο μαζί τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ εκείνη τον έχει επισκεφτεί στο σπίτι του πολλές φορές σ' αυτό το διάστημα.

Η Olivia Wilde χώρισε τον περασμένο Νοέμβριο μετά από 7 χρόνια σχέσης με τον Jason Sudeikis, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Πηγή: Madamefigaro.gr