Χώρισαν η Kim Kardashian και ο Kanye West

Μετά από 6 χρόνια γάμου και 4 παιδιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι φήμες για τα προβλήματα στον γάμο της Kim Kardashian και του Kanye West κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, και με την άφιξη του 2021 επιβεβαιώθηκαν. Τα αμερικανικά μέσα μεταδίδουν ότι το διάσημο ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, χωρίς ωστόσο να έχουν ακόμα καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

"Έφτασαν στη σημείο του να μην έχουν περάσει χρόνο μαζί ως ζευγάρι καθόλου τους τελευταίους μήνες", αναφέρει πηγή στο E! και συμπληρώνει: "Συναντιούνται μόνο για χάρη των παιδιών, αλλά ζουν χωριστά. Η Kim γνωρίζει ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει. Το γνώριζε εδώ και καιρό".

H Kardshian δεν έχει ακόμα καταθέσει αίτηση διαζυγίου καθώς σκέφτεται αν είναι το καλύτερο για τα 4 παιδιά που έχουν αποκτήσει με τον ράπερ, τη North, τον Saint, τη Chicago και τον Psalm. "Θέλει να είναι σίγουρη ότι παίρνει την καλύτερη απόφαση". συμπληρώνει το άρθρο. Ωστόσο, το people.com αναφέρει ότι η αίτηση διαζυγίου θα κατατεθεί σύντομα από τη σταρ.

Όπως αναφέρει πηγή στο people.com, "Η Kim το γνωρίζει ότι ο γάμος της τελείωσε, ανέχτηκε αρκετά και ζήτησε από τον Kanye να μείνουν χωριστά για να αποφασίσει τι θέλει για το μέλλον της. Εκείνος είναι στεναχωρημένος, αλλά okay. Ξέρει ότι το αναπόφευκτο πρόκειται να συμβεί, και σύντομα". 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στην Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ