Η Karlie Kloss προσπάθησε να πείσει την οικογένεια Trump να δεχτεί το εκλογικό αποτέλεσμα

"Προσπάθησα" έγραψε το supermodel σε ένα tweet.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά από την εισβολή των τρομοκρατών - υποστηρικτών του Donald Trump, στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, η Karlie Kloss δήλωσε στο Twitter ότι "προσπάθησε" να πείσει την οικογένεια του συζύγου της να αποδεχθεί τα εκλογικά αποτελέσματα του Νοεμβρίου. Η Kloss είναι παντρεμένη με τον Joshua Kushner, ο οποίος είναι αδελφός  του Jared Kushner, που εκτελεί χρέη ανώτερου συμβούλου του Trump και είναι σύζυγος της Ivanka.

"Η αποδοχή των αποτελεσμάτων των νόμιμων δημοκρατικών εκλογών είναι πατριωτισμός. Η άρνηση αυτών και η υποκίνηση της βίας είναι ενάντια στην Αμερική" έγραψε η Kloss. Σε ένα tweet που έχει διαγραφεί τώρα, ένας χρήστης του Twitter απάντησε:  "Πείτε το στον αδερφό του συζύγου σας και στην σύζυγό του", με το supermodel να δηλώνει "Προσπάθησα".

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kloss βρίσκεται αντιμέτωπη για τις σχέσεις της με την ευρύτερη οικογένεια Trump. Το 2020, σε ένα επεισόδιο του Project Runway, ένας διαγωνιζόμενος τη ρώτησε αν θα φορούσε ένα outfit "για δείπνο με τους Kushners". Η Kloss αγνόησε το υπονοούμενο και προχώρησε στο σχολιασμό των ρούχων.

Τον Νοέμβριο του 2020, το μοντέλο ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με  τον Joshua Kushner, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Instagram όπου φαινόταν η φουσκωμένη της κοιλιά.