Ο Bernie Sanders έχει δει τα memes και γελάει μαζί σας

"Απλώς καθόμουν εκεί, προσπαθώντας να ζεσταθώ και να δώσω προσοχή σε ό,τι συνέβαινε".

Ο γερουσιαστής του Βερμόντ και ο πρώην πρόεδρος των Δημοκρατικών, Bernard Sanders, γνωρίζει όλα τα memes που φτιάχτηκαν γι' αυτόν και γελάει μαζί σας.

Για τους αμύητους, ο Bernie υπερίσχυσε της ορκωμοσίας του Joe Biden και της Kamala Harris στο διαδίκτυο, καθώς έγινε viral τόσο για το casual outfit που επέλεξε όσο και για τον cool τρόπο που καθόταν. Φορώντας ένα καφέ παλτό και πλεκτά γάντια, ο Sanders καθόταν με τα πόδια και τα χέρια του σταυρωμένα αδιάφορα μπροστά του. Η φωτογραφία του έγινε meme και ο ίδιος βρέθηκε σε διάφορα ιστορικά στιγμιότυπα - από το να κάθεται δεξιά του Ιησού Χριστού στο Τελευταίο Δείπνο του Λεονάρντο ντα Βίντσι μέχρι μαζί με με τις πρωταγωνίστριες του SATC.

Σε μία συνέντευξη στο Late Night με τον Seth Meyers, ο 79χρονος έδωσε τη δική του απάντηση στα memes που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο: "Απλώς καθόμουν εκεί, προσπαθώντας να ζεσταθώ και να δώσω προσοχή σε ό,τι συνέβαινε". Και προσθέτει: "Ναι, τα έχω δει".

Ο Sanders μίλησε επίσης για τις ενδυματολογικές του επιλογές στην τελετή της ορκωμοσίας. "Στο Βερμόντ ντυνόμαστε ζεστά. Ξέρουμε κάτι παραπάνω για το κρύο και δεν ανησυχούμε τόσο για τη μόδα. Θέλουμε να παραμείνουμε ζεστοί κι αυτό έκανα κι εγώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ