Ο αδερφός της πριγκίπισσας Diana μοιράστηκε ένα πορτραίτο της μητέρας τους

Για να τιμήσει τη μνήμη της την ημέρα των γενεθλίων της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Θέλοντας να τιμήσει 85η επέτειο των γενεθλίων της μητέρας του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή, ο Charles Spencer, αδερφός της πριγκίπισσας Diana, μοιράστηκε ένα πορτραίτο της.

Ο Spencer μοιράστηκε έναν όμορφο πίνακα της μητέρας του, Frances Shand Kydd, και έγραψε: "Η μητέρα μου - σήμερα θα ήταν τα 85α γενέθλιά της. Γεννήθηκε στο Sandringham, Norfolk, την ίδια ημέρα που πέθανε ο Βασιλιάς George V - στην ίδια ενορία. Πέθανε 3 ημέρες μετά την 50ή επέτειο του γάμου της με τον πατέρα μου. Αυτό το πορτρέτο βρίσκεται στη Βιβλιοθήκη στο @althorphouse".

Το πορτραίτο δείχνει μια νεαρή Shand Kydd, με ξανθά μαλλιά, φωτεινά μπλε μάτια και ρόδινη επιδερμίδα. Όπως ήταν φυσικό, έγιναν πολλές συγκρίσεις με την πριγκίπισσα Diana σε αντίστοιχη νεαρή ηλικία.

Η μητέρα της πριγκίπισσας Diana πέθανε το 2004.  Ένας εκπρόσωπος της οικογένειας είχε δηλώσει στο People, "Η μητέρα του Earl Spencer πέθανε ήσυχα σήμερα το πρωί αφού υπέφερε από μακρά ασθένεια. Τώρα είναι μία ιδιωτική στιγμή για την οικογένεια να θρηνήσει".

Όπως ανέφερε το People, "η Diana και η μητέρα της είχαν μία σχέση που περιγράφεται ως ταραχώδης". Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό, η μητέρα της Diana  έγραψε "χιλιάδες απαντήσεις στα γράμματα που έλαβε μετά τον θάνατο της κόρης της και ανέλαβε ενεργούς ρόλους σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, ως έναν τρόπο για να διατηρήσει τη μνήμη της Diana ζωντανή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ