Η πριγκίπισσα Ευγενία μοιράστηκε μία selfie της με τον Jack Brooksbank από την ημέρα του αρραβώνα τους

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν τρία χρόνια η πριγκίπισσα Ευγενία ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Jack Brooksbank. Τώρα το ευτυχισμένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και η πριγκίπισσα αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της μια selfie τους με αφορμή την επέτειο του αρραβώνα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ζευγάρι πιθανόν τράβηξε αυτήν τη φωτογραφία την ημέρα ανακοίνωσης του αρραβώνα τους καθώς οι δυο τους φορούν τα ίδια ρούχα. "Σαν σήμερα πριν τρία χρόνια... αναδρομή σε μια τόσο χαρούμενη στιγμή όταν ο Jack και εγώ ανακοινώσαμε τον αρραβώνα μας... xx #flashbackfriday", έγραψε η πριγκίπισσα στη λεζάντα. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor τον Οκτώβριο του 2018. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε λίγους μήνες μετά το γάμο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην ίδια τοποθεσία. Τον Σεπτέμβριο του 2020 η πριγκίπισσα αποκάλυψε μέσω Instagram ότι είναι έγκυος. "Ο Jack και εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τους πρώτους μήνες του 2021...", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας με τα παιδικά παπούτσια που ανέβασε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ