Βασίλισσα Ελισάβετ | Η παράδοση που δεν θα ακολουθήσει για το μωρό της πριγκίπισσας Ευγενίας

Επίσης, ποιους άλλους κανόνες του πρωτοκόλλου δεν θα ακολουθήσει η πριγκίπισσα;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασιλική οικογένεια της Μ.Βρετανίας είναι σίγουρα μία από τις πιο πολυσυζητημένες και διάσημες οικογένειες του κόσμου. Κάθε τους εμφάνιση, κάθε νέα πληροφορία από τη ζωή και την καθημερινότητα τους γίνεται viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Τα τελευταία χρόνια, αρκετά μέλη της royal οικογένειας είναι ιδιαίτερα ενεργά στα social media, περισσότερο στο Instagram και στο Twitter, και επιλέγουν συχνά να κάνουν διάφορες ανακοινώσεις μέσω των προφίλ τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram.

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία με ένα ζευγάρι παιδικά παπούτσια και έγραψε στη λεζάντα "Ο Jack και εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την αρχή του 2021”. Στη συνέχεια βέβαια ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι που ανέφερε ""Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο κύριος Jack Brooksbank είναι πολύ χαρούμενοι να ανακοινώσουν πως περιμένουν μωρό στις αρχές του 2021. Ο δούκας της Υόρκης και η Sarah, η δούκισσα της Υόρκης, ο κύριος και η κυρία George Brooksbank, η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορεί μέχρι στιγμής, η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγος της να ακολουθούν κατά γράμμα τους κανόνες του παλατιού, ωστόσο το ζευγάρι έχει αποφασίσει να σπάσει κάποιες παραδόσεις της οικογένειας. Συγκεκριμένα, υπάρχουν φήμες που θέλουν το ζευγάρι να επιλέγει να βαφτίσει δημόσια το πρώτο του παιδί, κάτι που δεν είχε κάνει ούτε η Kate Middleton και τον πρίγκιπα William ούτε η Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry.

Μία ακόμα παράδοση που δεν θα τηρηθεί είναι πως η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα επισκεφτεί την εγγονή της στο μαιευτήριο όταν γεννήσει. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η βασίλισσα επισκέπτεται πρώτη τα νεογέννητα της οικογένειας της, ωστόσο αυτό τώρα θα αλλάξει λόγω της πανδημίας. Η βασίλισσα βέβαια θα βρίσκεται στο πλευρό της εγγονής της μέσω βίντεο κλήσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ