Η Gigi Hadid είχε αποκαλύψει το όνομα της κόρης της πριν μήνες

Και κανείς δεν το κατάλαβε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η Gigi Hadid να ανακοίνωσε επίσημα το όνομα της κόρης της τέσσερις μήνες μετά τη γέννησή της, γράφοντας στο bio της στο Instagram πως είναι "η μητέρα της Khai", ωστόσο στην πραγματικότητα το είχε αποκαλύψει πριν μήνες. 

Η Gigi Hadid είχε αποκαλύψει το όνομα της κόρης της πριν μήνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Νοέμβριο, η νέα μαμά είχε μοιραστεί μία φωτογραφία από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού της. Αν παρατηρήσετε προσεκτικά θα δείτε πως κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο υπάρχει ένα καλάθι που γράφει το όνομα Khai πάνω από μία καρδιά

Μπορεί το ζευγάρι να μη μιλά πολύ για την προσωπική του ζωή, ωστόσο πηγές αναφέρουν πως οι νέοι γονείς είναι "πολύ ερωτευμένοι" και πιο κοντά από ποτέ. Μια πηγή είπε στο Entertainment Tonight ότι η Hadid "συνηθίζει να είναι νέα μαμά" και ότι "η μητρότητα της ήρθε πολύ φυσικά". "Η Hadid και ο Malik έχουν τις ίδιες αξίες σε ό,τι έχει να κάνει με την κουλτούρα, την οικογένεια και το μεγάλωμα των παιδιών", είπε μια άλλη πηγή. "Η Gigi και ο Zayn έχουν πολύ στενή σχέση με τις οικογένειές τους και μεγαλώνουν την κόρη τους σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για αυτούς". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ