Η πρώτη φωτογραφία της Kristen Stewart ως πριγκίπισσα Diana για την ταινία ‘Spencer’

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία του Pablo Larraín.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kristen Stewart έκανε το ντεμπούτο της ως πριγκίπισσα Diana. Η πρώτη φωτογραφία της ηθοποιού κυκλοφόρησε, δίνοντας έτσι μία πρώτη ματιά για τον ρόλο της στην επικείμενη ταινία Spencer.

Η ταινία του Pablo Larraín, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει επίσης την ταινία Jackie με την Natalie Portman, τοποθετεί την ιστορία της πριγκίπισσας στις αρχές της δεκαετίας του '90, τότε που  Diana αποφασίζει να τερματίσει το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο και να σχεδιάσει μια ζωή εκτός από τη βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιστορία θα αποκαλύψει στους θεατές μία από τις τελευταίες χριστουγεννιάτικες διακοπές της πριγκίπισσας στην εξοχική κατοικία της βασίλισσας.

"Όλοι μεγαλώσαμε, τουλάχιστον η γενιά μου, διαβάζοντας και κατανοώντας τι είναι ένα παραμύθι. Συνήθως, ο πρίγκιπας έρχεται και βρίσκει την πριγκίπισσα, της ζητά να γίνει γυναίκα του και τελικά γίνεται βασίλισσα. Αυτό είναι το παραμύθι , "εξήγησε ο Larraín. "Όταν κάποιος αποφασίζει να μην είναι γαλαζοαίματος και λέει, θα προτιμούσα να πάω και να είμαι ο εαυτός μου, είναι μια πολύ μεγάλη απόφαση. Πάντα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό και σκεφτόμουν ότι θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις. Αυτή είναι η καρδιά της ταινίας".

Η ταινία δεν θα καλύψει τον τραγικό θάνατο της Diana το 1997, αλλά θα επικεντρωθεί στην κατάρρευση της σχέσης της με τον Κάρολο, καθώς και στην έντονη αγάπη της για τα δύο παιδιά της, τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry.

"Είναι δύσκολο να μην νιώθεις προστατευτικά για εκείνη. Ήταν τόσο νεαρή ... η προοπτική του καθενός είναι διαφορετική και δεν υπάρχει τρόπος να γίνουν όλα σωστά ... ποιο είναι το γεγονός σε σχέση με την προσωπική εμπειρία". (...)"[Η ταινία Spencer] καλύπτει ένα διάστημα 3 ημερών, και είναι αυτή η πραγματικά ποιητική, εσωτερική φαντασία γι' αυτό που μπορεί να είχε νιώσει, αντί να δίνει νέες πληροφορίες" είχε πει σε συνέντευξή της η Kristen Stewart.