Η Emily Ratajkowski αισθάνεται "πολύ τυχερή" για την εγκυμοσύνη της

Το μοντέλο ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί τον περασμένο Οκτώβριο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Emily Ratajkowski αισθάνεται "πολύ τυχερή" για την εγκυμοσύνη της. Η ηθοποιός και μοντέλο περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard, τον οποίο παντρεύτηκε σε μία λιτή τελετή στη Νέα Υόρκη το 2018.

Η Ratajkowski δηλώνει ενθουσιασμένη που θα μεγαλώσει την οικογένειά της με τον σύζυγό της, παρά το γεγονός ότι "δεν κατάλαβε ποτέ πραγματικά" πώς είναι να κάνεις μία οικογένεια προτού μείνει έγκυος.

"Ποτέ δεν κατάλαβα πραγματικά πώς θα ήταν να κάνω μια οικογένεια και η ανάπτυξή της είναι μια καταπληκτική, ανοιχτή εμπειρία και αισθάνομαι πολύ τυχερή", είπε σε ένα βίντεο.

"Φυσικά και δεν ξέρω πώς θα είναι η μητρότητα, γιατί αυτή είναι η πρώτη μου φορά, και όλοι έχουν τόσο διαφορετικές εμπειρίες και προοπτικές. Έτσι, το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι απλώς να εμπιστευτείτε τη διαδικασία και να κάνετε ένα βήμα τη φορά και μετά να δείτε πού σας οδηγεί αυτή η διαδρομή". Η Ratajowski σχολίασε επίσης ότι πολλές μέλλουσες μητέρες πιθανότατα θα μοιράζονται ένα κοινό συναίσθημα εν μέσω πανδημίας: τη μοναξιά.

"Στον άντρα μου αρέσει να λέει ότι "είμαστε έγκυος". Του λέω ότι ενώ σαν συναίσθημα είναι γλυκό, δεν είναι απολύτως αλήθεια. Του υπενθυμίζω ότι το DNA ολόκληρης της οικογένειάς του είναι μέσα μου, αλλά ότι το DNA μου δεν είναι μέσα του. "Είναι απλώς άδικο", λέω και γελάμε και οι δύο. Είναι αστείο, αλλά υπάρχει αλήθεια πίσω από αυτό" είπε.

"Η εγκυμοσύνη από μόνη της είναι κάτι μοναχικό, είναι κάτι που κάνει μια γυναίκα μόνη της, μέσα στο σώμα της, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις. Παρά το γεγονός ότι έχει έναν αγαπημένο σύντροφο και πολλές γυναίκες φίλες έτοιμες να μοιραστούν τις λεπτομέρειες της εγκυμοσύνης τους, είμαι τελικά μόνη με το σώμα μου σε αυτήν την εμπειρία".

Συνέχισε να εξηγεί πώς ο σύζυγός της δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο που αισθάνεται η ίδια στο ταξίδι της εγκυμοσύνης. "Δεν υπάρχει κανένας που να το νιώθει - οι έντονοι μυϊκοί πόνοι στο κάτω μέρος της κοιλιάς μου που έρχονται από το πουθενά ενώ παρακολουθώ μια ταινία ή την οδυνηρή βαρύτητα των μαστών μου που είναι το πρώτο πράγμα που με καλημερίζει κάθε πρωί. Ο άντρας μου δεν έχει "φυσικά" συμπτώματα στην "εγκυμοσύνη μας" - μια ακόμα υπενθύμιση για το πόσο διαφορετική μπορεί να είναι  αυτή η εμπειρία στη ζωή μιας γυναίκας κι ενός άντρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ