Η Julie Andrews αποχαιρετά τον αγαπημένο της φίλο Christopher Plummer

Το συγκινητικό μήνυμα της ηθοποιού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Julie Andrews πενθεί την απώλεια του καλού της φίλου και ηθοποιού Christopher Plummer ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών. Οι δύο ηθοποιοί είχαν συμπρωταγωνιστήσει το 1965 στο κλασικό μιούζικαλ "Η Μελωδία της Ευτυχίας"των Richard Rodgers και Oscar Hammerstein II.

"Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος", δήλωσε η Julie Andrews στο People. "Ο κόσμος έχασε έναν σπουδαίο ηθοποιό σήμερα και εγώ έναν αγαπημένο φίλο ", είπε." Κρατάω τις αναμνήσεις της δουλειάς μας μαζί και όλο το χιούμορ και τη διασκέδαση που μοιραστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Η καρδιά μου και τα συλλυπητήριά μου πηγαίνουν στην υπέροχη σύζυγό του Elaine και στην κόρη του Amanda", πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας του στο σινεμά ο Christopher Plummer ενσάρκωσε αμέτρητους ρόλους ωστόσο σίγουρα ξεχώρισε ως Captain Von Trapp. Ο αυστηρός βαρόνος που ερωτεύτηκε την Maria (Julie Andrews) και χάρισε μία από τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές στο σινεμά: Τη σκηνή που σκίζει τη ναζιστική σημαία.

Η Angela Cartwright και ο Nicholas Hammond, που έπαιξαν την Brigitta και τον Friedrich στη Μελωδία της Ευτυχίας αποχαιρέτησαν επίσης τον ηθοποιό. "Ο Christopher Plummer έδειξε σε αυτόν τον 14χρονο επίδοξο ηθοποιό τι σημαίνει υποκριτική", δήλωσε ο Hammond στο Fox News.

Η Julie Andrews αποχαιρετά τον αγαπημένο της φίλο Christopher Plummer

"Ήταν το πρότυπο μου για τα χρόνια που ακολούθησαν. Για την οικογένεια του Sound of Music είναι ένα τεράστιο πλήγμα. Θα μας λείψει πολύ. Το καστ της ταινίας ήταν πάντα σαν την οικογένειά μου. Γι αυτό και η απώλεια του Christopher είναι τεράστια. Αντίο, Captain", πρόσθεσε με τη σειρά της η Angela Cartwright.