Η Kaia Gerber έκανε το it κούρεμα της χρονιάς

"Μπορείτε να καταλάβετε πόσο χαρούμενη είμαι;"

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν από μερικά χρόνια η Kaia Gerber έκοψε τα μακριά μαλλιά της σε ένα κομψό καρέ, που απογείωσε την καριέρα της στο modeling. Ύστερα τα έβαψε ξανθά πλατινέ και έπειτα bubblegum pink. Πρόσφατα υιοθέτησε ένα balayage blonde hair look, ενώ μόλις πριν λίγες εβδομάδες απαρνήθηκε τα κοντά μαλλιά της, βάζοντας extensions. Είναι σαφές ότι το supermodel λατρεύει να πειραματίζεται με την εμφάνισή της. Την καρδιά της όμως πάντα θα έχει το κομψό bob.

Η Kaia Gerber έκανε το it κούρεμα της χρονιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τα μαλλιά μου πέρασαν πολλά αλλά επιστρέψαμε", έγραψε σε ένα νέο Instagram story, στο οποίο δείχνει το νέο french girl bob της δια χειρός του hairstylist, Aaron King. "Μπορείτε να καταλάβετε πόσο χαρούμενη είμαι;", γράφει. 

Το συγκεκριμένο είδος καρέ με τον επιμελώς ατημέλητο χαρακτήρα του, το φιλάρισμα στο μπροστινό μέρος και τις αφέλειες ή curtain bangs θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα hair trends για φέτος. 

Όσον αφορά το χρώμα, η Kaia φαίνεται πως επέστρεψε στο φυσικό ανοιχτόχρωμο καστανό, χάρη στον colorist Matt Rez. Η low-maintenance επιλογή αυτή προέκυψε πιθανόν και από την ανάγκη της να επαναφέρει την καλή υγεία των μαλλιών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ