Η μεταμόρφωση της Emma Stone ως ‘Cruella De Vil’

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, με την ηθοποιό να αναβιώνει έναν από τους πιο θρυλικούς "κακούς" της Disney.

Η Disney βρήκε την επιτυχία της το 2014, στην ιστορία της Maleficent, της κακής ηρωίδας του "Sleeping Beauty" Maleficent (η ταινία με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie σημείωσε εισπράξεις 758 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως και οδήγησε σε ένα αποτυχημένο sequel το 2019).

Τώρα η εταιρεία ελπίζει να έχει παρόμοια τύχη με την "Cruella", μια κατάδυση στις νεότερες ημέρες της εμβληματικής κακοποιού από το "101 Σκυλιά της Δαλματίας", Cruella de Vil (που έχει ενσαρκώσει με τρομερή επιτυχία η Glenn Close). Σε μια μεγάλη νίκη για τη Disney, η βραβευμένη με Όσκαρ, Emma Stone παίζει την "κακιά" σε μια ιστορία που εκτυλίσσεται μέσα στη punk σκηνή του Λονδίνου τη δεκαετία του 1970. Η σύνοψη της Disney για την "Cruella" αναφέρει: "Στο Λονδίνο της δεκαετίας του 1970, η νεαρή σχεδιάστρια μόδας Estella de Vil παθαίνει εμμονή με τα δέρματα των σκύλων, ειδικά των σκυλιών της Δαλματίας, έως ότου τελικά γίνει ένας αδίστακτος και τρομακτικός θρύλος γνωστός ως Cruella".

Η μεταμόρφωση της Emma Stone ως ‘Cruella De Vil’
Η Glenn Close ως Cruella De Vil

Την ταινία "Cruella" σκηνοθετεί ο Craig Gillespie, μετά το "I, Tonya", το οποίο χάρισε στην Allison Janney το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου. Το "I, Tonya" έλαβε επίσης υποψηφιότητες για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου (Margot Robbie) και Best Film Editing, ενώ συγκέντρωσε 53 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως σε έναν προϋπολογισμό παραγωγής 11 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 28 Μαΐου μέσω του Walt Disney Studios Motion Pictures.

Δείτε το τρέιλερ