Η Beyonce στηρίζει τους κατοίκους του Τέξας

Η pop star ενισχύει οικονομικά όσους επλήγησαν από τη χειμερινή καταιγίδα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Beyoncé φροντίζει πάντα τη γενέτειρά της, το Τέξας. Η pop star ανακοίνωσε μέσα από τη φιλανθρωπική της πρωτοβουλία BeyGOOD, ότι έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την Adidas και την οργάνωση Bread of Life, για να στηρίξει οικονομικά τους κατοίκους που Τέξας που επλήγησαν από την καταιγίδα Uri.

Η άνευ προηγουμένου χειμερινή καταιγίδα έπληξε την πολιτεία την περασμένη εβδομάδα, αφήνοντας εκατομμύρια σπίτια χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, θέρμανση, ακόμη και τρεχούμενο νερό εν μέσω ακραίων θερμοκρασιών.

Όσοι επηρεάστηκαν από την καταιγίδα και βρίσκονται σε ανάγκη, ενθαρρύνθηκαν να υποβάλουν αίτηση χρησιμοποιώντας το έντυπο αίτησης βοήθειας για καταστροφές. Εάν αυτό εγκριθεί, θα χορηγήσει έως και 1.000 $ σε κάθε άτομο ως βοήθεια για το απρόβλεπτο κόστος μετά την καταιγίδα.

"Στέλνουμε τις προσευχές μας σε όσους επηρεάστηκαν από την καταιγίδα" έγραψε το BeyGood στο Twitter. Η αδελφή της Beyoncé, Solange, ενθάρρυνε επίσης το δίκτυό της να στείλει υποστήριξη και βοήθεια στους Τεξανούς, και κοινοποίησε ότι πρόσφατα είχε ενισχύσει ένα ταμείο βοήθειας στο Χιούστον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ