Ο Regé-Jean Page δεν είναι single

Ο ηθοποιός φέρεται να έχει σχέση με την παίκτρια του ποδοσφαίρου Emily Brown.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Regé-Jean Page δεν είναι single. Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, ο πρωταγωνιστής του Bridgerton και πρόσφατος οικοδεσπότης του Saturday Night Live, φέρεται να έχει σχέση με την παίκτρια του ποδοσφαίρου Emily Brown. Η επιβεβαίωση έρχεται μετά από μια φωτογραφία που δείχνει τους δυο να αγκαλιάζονται τρυφερά στο Λονδίνο.

Ο Page δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα δημοσίως τη σχέση του με την Brown, αλλά είχε βάλει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Bridgerton, Phoebe Dynevor.

"Νομίζω ότι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε είναι στην κάμερα. Γι 'αυτό το παρουσιάσαμε τόσο όμορφα για εσάς", είχε δηλώσει ο Page κατά τη διάρκεια μιας κοινής συνέντευξης με την Dynevor για το Access. "Όλες οι σπίθες ξεπήδησαν από τα όμορφα σενάρια που μας παραδόθηκαν, και έτσι νομίζω ότι το υλικό είναι περισσότερο από αρκετό".

Στο παρελθόν, η Dynevor είχε πει στο BAZAAR.com ότι η δημιουργία αυτής της έλξης και της οικειότητας μεταξύ τους στην οθόνη, πιστώθηκε σε εβδομάδες πρόβας, τη βοήθεια ενός συντονιστή και απλώς γνωρίζοντας τον άλλον.