Ο Regé-Jean Page βάζει τέλος στις φήμες για τη σχέση του με την Phoebe Dynevor

Τι συμβαίνει τελικά με τον δούκα του Bridgerton και τη συμπρωταγωνίστριά του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για όσους έχουν δει το Bridgerton, η χημεία του Simon Basset και της Daphne Bridgerton δεν μπορεί να αγνοηθεί. Παρόλα αυτά, οι fans μπορεί να απογοητευτούν καθώς δε φαίνεται να υπάρχει κάτι περισσότερο για τους δύο πρωταγωνιστές στην πραγματική ζωή.

Μετά από περίπου 63 εκατομμύρια τηλεθεατές που συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν τη δραματική σειρά της Shonda Rhimes στο Netflix, οι οπαδοί έσπευσαν να υποθέσουν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι περισσότερο μεταξύ των δύο εκκολαπτόμενων σταρ, του Regé-Jean Page και της Phoebe Dynevor. Σε μια νέα συνέντευξη, ωστόσο, οι ηθοποιοί κλείνουν ευγενικά αυτές τις φήμες, εξηγώντας ότι η μεταξύ τους χημεία προορίζεται αποκλειστικά για την οθόνη της τηλεόρασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Νομίζω ότι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε είναι στην κάμερα. Γι 'αυτό το παρουσιάσαμε τόσο όμορφα για εσάς", δήλωσε ο Page κατά τη διάρκεια μιας κοινής συνέντευξης με την Dynevor για το Access. "Όλες οι σπίθες ξεπήδησαν από τα όμορφα σενάρια που μας παραδόθηκαν, και έτσι νομίζω ότι το υλικό είναι περισσότερο από αρκετό".

Στο παρελθόν, η Dynevor είχε πει στο BAZAAR.com ότι η δημιουργία αυτής της έλξης και της οικειότητας μεταξύ τους στην οθόνη, πιστώθηκε σε εβδομάδες πρόβας, τη βοήθεια ενός συντονιστή και απλώς γνωρίζοντας τον άλλον.

"Είχαμε τόσο πολύ χρόνο να γνωριστούμε. Κάναμε πολλές πρόβες. Νομίζω ότι αυτό που πραγματικά βοήθησε τη χημεία ήταν όλες οι πρόβες του χορού, γιατί περάσαμε τόσο πολύ χρόνο με τον χορογράφο μας, Jack Murphy, και πολύ χρόνο στο στούντιο — μόνο εγώ, ο Regé και ο Jack κάνοντας τις κινήσεις σωστά και χορεύοντας με αυτήν τη μοντέρνα, διασκεδαστική μουσική. Κι έτσι είχαμε χρόνο να δημιουργήσουμε μία σύνδεση. Νομίζω ότι ήταν τόσο ωφέλιμο ώστε να πετύχουμε τη χημεία" δήλωσε η Dynevor στο BAZAAR.

"Κι επίσης, είχαμε συντονιστή οικειότητας", συνέχισε. "Έτσι, απομονώσαμε και κάναμε πρόβα σε όλες τις ερωτικές σκηνές για εβδομάδες, προτού αρχίσουμε τα γυρίσματα. Μέχρι να φτάσουμε σε αυτά, ξέραμε τι κάναμε. Αισθανθήκαμε πολύ άνετα. Γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον, είχαμε ήδη σχημάτισε αυτή τη σχέση. Ήμασταν πολύ τυχεροί που είχαμε όλο αυτόν τον χρόνο".